Reklama

Reklama

Dobrodružstvá Sherlocka Holmesa

(seriál)
  • Československo Z archivu Sherlocka Holmese (viac)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(13)

Obsahy(1)

Klasický televízny seriál v hlavnej úlohe s Jeremy Brettom, Davidom Burkom a Edwardom Hardwickom, je úspešnou adaptáciou pôvodných poviedok a noviel Sira Arthura Conana Doyla o Sherlockovi Holmesovi. Sherlock Holmes a doktor John Watson riešia 36 rôznych prípadov ako napríklad aj prípad Škandálu v Čechách, Modrého drahokamu, Nezvestnej šľachtičnej i Záhady údolia Boscomb. (STV)

(viac)

Recenzie používateľa zimzum k tomuto seriálu (2)

Krvavá bučina (1985) (S02E01) 

Celkovo mam rad tuto serialovu verziu Sherlocka Holmesa, no tento diel sa mi zdal byt velmi priemerny az podpriemerny. Hlavnym nosnikom serialu je vynikajuci Jeremy Brett, coby Sherlock Holmes, ktory by podla mna mal sam posuvat dej svojimi dedukciami a samotnym postupom vo vysetrovani. V tejto epizode je vsak Sherlock len akymsi posluchacom pribehu mladej sluzky. Zaver bol takisto neuspokojivy, Sherlock vlastne len prisiel na miesto cinu a skonstatoval co sa stalo..... O tomto seriale plati - cim viac Sherlocka tym lepsie. Hned dalsia epizoda na DVD '' Grecky tlmocnik'' bola omnoho lepsia. U mna az na 5 hviezd. Inak som vlastne povedal skoro to iste co Steef. ()

Grécky tlmočník (1985) (S02E02) 

Pre mna zatial najlepsia epizoda z celeho serialu. Rychle tempo rozpravania, Sherlockov brat a hlavne velmi dobra zapletka. Vyborne su sceny kde su obidvaja Holmsovci spolu a dedukuju a Watson iba zasne a nechape nicomu o com sa ti dvaja bavia. Fakt dobra epizoda ()

Reklama

Reklama