Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent MacGyver (RICHARD DEAN ANDERSON) je špecialistom pre extrémne náročné úlohy. Spolu so svojím nerozlučným priateľom Petom Thorntonom (DANA ELCAR) má neomylný čuch na hroziace problémy či katastrofy a dokáže sa zapliesť do každej nebezpečnej situácie. Pomáha ľuďom v ťažkostiach, zachraňuje ich ohrozené životy, ochraňuje nevinných, zabraňuje pred globálnymi pohromami či ekologickými katastrofami, marí zločinné plány zloduchov... To všetko s pomocou fenomenálnych znalostí zákonov fyziky a chémie, ktoré dokáže jednoducho, efektívne a prakticky využiť v reálnom živote tak, že ich aplikuje na bežné predmety každodenného života, aby mu pomohli „zázračne“ vyriešiť nebezpečnú situáciu. Máte problémy? MacGyver, preslávený svojou statočnosťou a všestrannými znalosťami, vynaliezavosťou, schopnosťami aj fyzickou zdatnosťou, neváha a prichádza okamžite riešiť vašu katastrofickú situáciu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (45)

jasiska 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď som bola decko, tak som milovala MacGyvera. Richard Dean Anderson je fešák a sympaťák. A samozrejme, jeho schopnosť zostrojiť urýchľovač častíc z hovna a gumičky je legendárna. Zamiešajte trochu pacifizmu a mnou extra zbožňované archeologické diely (hľadanie pokladu :-) a nie je o čom. Keď som si však pozrela nejaké tie diely ako dospelá, až tak mi nevadilo, na akých blbostiach sú vlastne postavené tie zostrojovania, ale trápnosť tých dialógov bola fatálna. ()

Josefin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No jo moje dospívání, musím se usmát jak jsem chvátala domu, abych tenhle seriál viděla, i když tady se zrovna jedná o pilotní díl. Jo moje láska. Přiznám se díky jeho stylu hraní, parádním vychytávkám, manualnímu talentu, uhrančivým očím, mě dostával do kolen! Ale nerozloučili jsme se on ví , že ho mám na dvd!!! ()

Reklama

Acrobat 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úplne čerstvo v pamäti mám, keď som vstával ako žiak 8. ročníka o 04:50, aby som stihol Maca na Markíze o 05:00. Pointou bolo, aby som načerpal čo najviac nápadov pred okresnou olympiádou z chémie, do ktorej som postúpil. Výsledok však nebudem komentovať a sústreďme sa na antizbrojársku kampaň v podobe tohto ľúbezného seriálu. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál ktorý som  sledoval ako malý capart. A teraz som si ho rozhodol pripomenúť a skuknúť pekne rad radom. Pilot ešte nevedel kam sa uberať, vidno to najmä v scéne kde náš Mac vypáli pár rán z kalacha. Avšak zatiaľ čo úvodná pasáž je fajn, tak scéna z laborky nič moc a krom toho, že kyselinu náš Mac zastaví čokoládou je to na pilot nič extra. ()

Marigold 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ó hříchu mládí, to kvapné domů pospíchání a MacGyvera zbožné sledování. Trochu jsem se smál, ale trochu jsem měl toho kluka šikovného rád. Opravdu rád. Protože víc než svaly užíval své bystré hlavy. Americká seriálová produkce by potřebovala méně odpadlých Tlamasů a více přemýšlivých Andersonů. Ačkoli, z hlediska čistého rozumu, je to jeho kutilství vlastně hovadina, že. Z nostalgie a dávné lásky za 4 hvězdy! ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (5)

  • Hneď v úvode, kedy MacGyver (Richard Dean Anderson) omráči jedného z vojakov a nasádza si jeho čiapku, je hrnček s vodou pred ním otočený uchom doprava, no v nasledujúcom zábere je otočený naopak. (Lukoh)
  • Existujú dve rôzne verzie pilotnej časti:
    1. Vysielala sa v USA a väčšine krajín sveta. Má klasické intro a po úvodnej akcii nasleduje scéna v observatóriu.
    2. Vysielala sa len v niektorých krajinách (napr. Slovensko, tv Joj), po úvodnej akcii nasleduje scéna v Pentagone a má odlišné intro. (Philip_J_Fry)
  • Pouze zde uvidíme MacGyvera střílet ze zbraně. (Sharky95)

Reklama

Reklama