Reklama

Reklama

Jump Street 21

(seriál)
  • USA 21 Jump Street
USA, (1987–1991), 79 h 3 min (Minutáž: 43–91 min)

Hrajú:

Holly Robinson Peete, Steven Williams, Peter DeLuise, Dustin Nguyen, Sal Jenco, Johnny Depp, Michael DeLuise, Richard Grieco, Ne-Yo, Frederic Forrest (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(102)

Obsahy(1)

21 Jump Street je veliteľstvo pre policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. Každý s príslušníkov Jump Street bol vybraný pre schopnosť zapadnúť na strednú školu, alebo univerzitu, čo im umožňuje pracovať v prezlečení v miestach a situáciách, kde sa rádový policajti nedostanú. (sliver)

Recenzie (110)

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

A přesně tady se zrodila moje averze vůči Deppovi, absolutně nechápu, co na něm kdo vidí a hlavně jak to může být idol většiny ženských na zeměkouli, takovej kašpar. Pokud Verbal tvrdí o Affleckovi, že je čestný předseda svazu postižených obličejovou obrnou, pak Depp musel tenhle svaz založit.................moje hodnocení 3,5 z 10. ()

Michelle75 

všetky recenzie používateľa

Mě to bavilo, všichni tři hlavní hrdinové byli originální a to každý svým způsobem. Seriál laděný spíše humorně a pro mladé a navíc, měla jsem z bravíčka osobní kartu Johnyho Deppa a bylo to z období tohohle seriálu. Johnyho mám pořád ráda, ale to je tak vše. Přesto svým zúůsobem krimiodlišný seriál. ()

Reklama

Vercinix 

všetky recenzie používateľa

Jump street 21 jsem měl napsané na každém penále, na každém sešitě i na lavici! Jeho jednotlivé díly zabíraly mnoho videokazet a celá pětice hlavních aktérů byla "mými vzory"! Humor, čest, teenagerovský život a mnoho etických otázek! Jump streeat 21bylo nejen debutem mladého Deppa, ale i velmi kvalitním seriálem, který byl mým prvopočátkem filmového fandy!:) ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

21 Jump Street možno považovať za jeden z najobľúbenejších mládežníckych seriálov vôbec. Ja sám som ho obľuboval, avšak trpí neskutočnými a častými neduhami serálov onej doby, hlavne čo sa týka vizuálu, avšak na druhej strane zas s perfektne chytľavou znelkou. Každopádne námet unikátny. Čo je ale najzaujímavejšie na tomto seriáli, je sledovať úplne začiatky takých hereckých či speváckych es, akými sú Johnny Depp, Brad Pitt, Christina Applegate, Vince Vaugn, Bridget Fonda či Ne-Yo...skutočne na nezaplatenie. A moja obľúbená postava jednoznačne kapitán Fuller v podaní Stevena Williamsa. Dnes už by tento seriálový kult neobstál, avšak určite má svoje miesto v histórii. V pláne som mal dať štyri plné hviezdy, ale posledná séria bola dosť žalostná, keďže už zo seriálu postupne poodchádzali pôvodné postavy, čím sa stratilo čaro seriálu, preto len tri hviezdy a zaslúžený priemer. 55 % ()

sepp 

všetky recenzie používateľa

V 90. letech kdyz nam tento serial naservirovala TV Nova to bylo neco noveho, z jineho sveta plneho pro nas nepochopitelnych problemu na skolach a vsichni to hltali. Ale i tehdy uz slo rozeznat dily slabsi a lepsi, celkove vzato pro me trochu nevyrovnany serial. Hlavne po odchodu J.Deppa uz nebylo proc v jeho sledovani pokracovat dnes uz neni k jeho sledovani absolutne zadny duvod. 2,5*. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (21)

  • Původně měl mít seriál jen šest epizod, ale vzhledem k úspěchu, který zaznamenal, pokračoval další roky. (Rosalinda)
  • Johnny Depp roli Toma Hansona nejprve odmítl, a tak do ni byl obsazen Jeff Yagher. Ten ale z natáčení po třech týdnech odstoupil. Na druhou nabídku již Depp kývl, avšak vymínil si podmínku, že seriál nebude kopírovat standardní seriály o policistech. (Fenk)
  • Natáčelo se ve Vancouveru, vždy devět měsíců v roce. (Rosalinda)

Súvisiace novinky

Akční hrdina budoucnosti?

Akční hrdina budoucnosti?

11.11.2010

Ještě nedávno jsme se mu vysmívali pro jeho fešáckou tvářičku a nevalné herecké schopnosti, hvězda Channinga Tatuma však stoupá. V G. I. Joe jsme mu akčního hrdinu docela věřili, v pozvolna se… (viac)

Reklama

Reklama