Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Berenger a Bokeem Woodbine sa predstavia v akčnom pokračovaní Sniper 2, ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb. Seržant Beckett je späť a tentoraz sa spojí s ostrieľaným chlapíkom B.J. Cole v sebevražednej misii. Ich cieľ: zločinecký a nebezpečný generál obžalovaný z prebiehajúcej tajnej operácie etnických čistiek na území známom ako „územie nikoho“. Keď ale Beckett odhalí, že ho vláda použila ako pešiaka v ďaleko väčšej akcii, guľky začnú lietať vzduchom a počty tiel rásť! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (59)

ripo 

všetky recenzie používateľa

Zobrazovať balkánsku krajinu s autami jazdiacimi v Budapešti s maďarskými poznávacími značkami vraví samo o sebe o "kvalitách" tohoto filmu. Trápny film, tváriaci sa , že je cool. A mimochodom ten popis k filmu spôsobuje záchvaty smiechu .... ( " ... ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb..." ) ()

Phos4rus 

všetky recenzie používateľa

Ach jo. Proc lidi, kteri toci vojensky film, nepozvou na nataceni aspon nejakeho vojina. Klidne i ze zakladni sluzby. Vzdyt to jsou hole nesmysly! Takhle nekvalitni becko jsem dlouho nevidel. Sice zde hraje Tom Berenger, ktereho mam rad(jako herce, samozrejmne), ale ten to svym "prkenym" hranim nezachrani. 1 hvezda pro toma, odpad pro film... ()

Reklama

sellsakul 

všetky recenzie používateľa

Po dobrej jednotke som sa tešil (aj obával) druhého pokračovania (a obával som sa oprávnene). Absolútne nič spoločné s prvým dielom, sniperských akcií pomenej a to o veľa, debilný dej, ktorý sa odohravá v debilnom prostredí. Film zachraňuje aspoň z časti BERENGER, ale nech robí čo môže, už mu aj tak nepomôže. Hrubo slabý odvar! Zo zľutovania dávam 2*. ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Druhý díl si drží také vysokou akční úroveň. Tentokrát je žoldácké duo posláno na území nikoho, kde se k moci nenápadně drápá nebezpečný zločinec a za sebou nechává jen hromady mrtvých. Jenže seržant Beckett během mise zjistí, že zabití generála je jen klamným manévrem a že se tu hraje ještě jedna hra! 60% ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Ty dvě hvězdičky jsou za Budapešť, vybuchující varburky, policejní škodovky a kupa trabantíků na silnicích. Už dlouho jsem neviděl takový šrot ve filmu, natož aby existoval v Budapešti - sice děj se odehrává na Balkáně, ale Budapešť má daleko k Jugoslávii. Jinak je to velká katastrofa co se týká triků (nejvíc jsem se nasmál při scéně ve vrtulníku), hrůza s hereckými výkony (včetně jindy dobrého Berengera) a otřesně levná výprava. S jedničkou to dokonce nemá společný ani český název, takže co říci více? ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (15)

  • Řadoví vojáci ve filmu používají útočné pušky AK-74 ráže 5,45x39 mm, kdežto černě oblečená speciální jednotka je vyzbrojena lehkými německými samopaly Heckler&Koch MP5 ráže 9 mm a exportními ruskými moderními puškami AK-104 s optikou a granátometem GP-30 ráže 40 mm. (c.tucker)
  • Vojenská pozemní technika použitá ve filmu: terénní osobák UAZ 469, nákladní automobil URAL 4320, tank T-72. Všechny samozřejmě sovětské výroby. (c.tucker)
  • Keď električka vrazí do odstavených policajných áut, je pod pravým vidieť pripevnený oválny predmet, asi sud. (andykovac)

Reklama

Reklama