Reklama

Reklama

Scooby-Doo, kde si?!

(seriál)
  • Česko Scooby-Doo na stopě (viac)

Série(2) / Epizódy(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiálny text distribútora)

Recenzie (68)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál som miloval. Jasné, je to plné klišé a dej sa prakticky opakuje, ale má to svoje čaro. Navyše film je plný klasických Hammerovských monštier, ktoré pre mňa vytvárajú krásnu vtipnú béčkovú atmosféru. Seriál je plný dospelého humoru v podtexte. Psie sucháre (=drogy), po ktorých Scoob urobí čokoľvek, partia teenegerov, ktorí nechodia do školy a nie sú tu ani zmienky o ich rodičoch ... A nezabudnite, že je to banda hipíkov! A kto nemiloval Daphne? :) Zlatá éra Hanna-Barbera,. ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

7 / 10 Väčšina z nás má už detstvo nenávratne za sebou a časy, keď sme skalopevne verili, že za každým rohom číha smrťka a pod každou posteľou prebýva strašidlo, sú už dávno preč - o to viac môžeme byť šťastný, že hlavná sila tohto seriálu netkvie v jeho deji, či v technickom spracovaní, ale v tom, že nám tieto bezstarostné časy pripomína. A to je vlastnosť veľmi ojedinelá - ojedinelá a potešujúca. ()

Reklama

Wade 

všetky recenzie používateľa

Seriál, který odstartoval život mé nejoblíbenější animované postavy. Celá parta a její řešení záhad mě už jako malého uchvátilo a od té doby jsem začal sledovat téměř vše kde se Scooby a jeho parta objevili. Po xxx letech jsem si dal celý seriál znovu a stále je to pro mě nenáročná zábava na pobavení. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Duchárska detektívka pre malé deti. Zápletka dokolečka tá istá. Hľadá sa bubák, a tým bol väčšinou správca, majiteľ budovy v ktorej sa daný diel odohrával. Naivné a blbé, až je to dobré. Síce nemalo nárok nepatriť medzi topky, a to ani v detstve, ale vďaka vydarenej kresbe a streštenosti nikdy zásadne nesklamalo. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Scooby-Doo je jednoducho legenda a rozprávka môjho detstva. Doteraz si pamätám, ako som netrpezlivo každú nedeľu sedel pred telkou a tešil sa na dvojičku Scooby-Doo a Flinstonovci. Tieto prvé časti mali svoje čaro už len preto, že sa jednalo o úplne nový seriál a dvojica Shaggy a Scooby je proste úplne skvelá. Stačia títo dvaja a o zábavu je postarané, aj napriek tomu, že väčšina častí je v zásade neustále o tom istom. Animácie samozrejme už teraz o ničom, ale v tomto prípade to nehrá prím. Minimálne z nostalgie pridávam štvrtú hviezdu. 70 % ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (35)

  • Scooby-Doo je v skutočnosti plemeno nemecká doga. Potvrdil to aj jeho tvorca, Iwao Takamoto. (donnie22)
  • Ve 2. epizodě první série má Shaggy v jednu chvíli blondďaté vlasy, zatímco v předešlých a v následujících záběrech vždy klasicky světle hnědé. (fiLLthe3DD)
  • Seriál měl premiéru v září roku 1969 a od prvního vysílání byl obrovským americkým trhákem. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama