Reklama

Reklama

Priatelia - Série 10

(séria)
USA, (2003–2004), 6 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Nick McLean

Hrajú:

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Paul Rudd, Aisha Tyler, Anne Dudek, Cali Sheldon, Giovanni Ribisi (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(18)

Zaujímavosti (165)

Priatelia - The One with the Cake (2003) (epizóda) (S10E04)

  • Phoebeina (Lisa Kudrow) pieseň pre Emmu: "Tvoje meno je dilema. Pretože nič iné sa nerýmuje s Emma. Možno herec Richard Crenna, ktorý hral veliaceho dôstojníka v Rambovi." Je to narážka na film Rambo (1982). (Pat.Ko)

Priatelia - The One with Ross' Grant (2003) (epizóda) (S10E06)

  • Joeyho (Matt LeBlanc) reklama na pánsky rúž je vtip o tom, ako niektorí slávni herci robili v Japonsku v 80. a 90. rokoch trápne vtipné reklamy. Niekoľko hercov (ako napríklad Tom Cruise) vytvorili podobné japonské reklamy (za veľmi veľké sumy peňazí) s predpokladom, že keďže ich budú vidieť iba v Japonsku, nikto na Západe ich nikdy neuvidí. Bolo to pred vytvorením služby YouTube a niektoré z týchto reklám boli odvtedy znovu viditeľné. (Pat.Ko)

Priatelia - The One with Ross' Grant (2003) (epizóda) (S10E06)

  • Rachelin (Jennifer Aniston) opis Gladys pre Joeyho (Matt LeBlanc) sa veľmi podobá japonskej legende o „Teke Teke“, pomstychtivom duchu ženy, ktorá bola rozrezaná na polovicu a ťahá svoje telo pri hľadaní obetí, pričom vydáva zvuk „teke teke“. Niektoré verzie opisujú, ako ukradla nohy svojej obete. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama