Reklama

Reklama

Priatelia - Season 2 (1995) (séria)


O piatich steakoch a baklažáne (S02E05)

(epizóda)
  • Česko Peníze až na prvním místě (viac)

VOD (1)

Chandler nájde na záznamníku odkaz od neznámeho dievčaťa Jade, ktorá hľadá mladíka menom Bob. Chandler sa za neho vydáva a telefonicky si s ňou dohodne schôdzku. Monica bola povýšená a ešte dostala ako darček päť steakov od dodávateľa. Priatelia to idú spoločne s ňou osláviť do reštaurácie, tam sa ale na záver pohádajú. Ross má narodeniny. Partia ho chce preto pozvať na koncert rockovej skupiny a kúpiť mu darček. Pre Phoebe, Joeyho a Rachel je to ale finančne príliš náročné. Ross, Chandler a Monica idú na koncert sami ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najlepšia scénka je tá v reštaurácii😁 a možno táto epizódka pomohla otvoriť oči mnohým v reálnom živote, pretože ozaj nie je fér, keď niekto ako Phoebe či Rachel si dá len malý šalátik, lebo viac si nemôže dovoliť, kým niekto ako Ross a Monica si objedná kráľovskú večeru a potom si rozdelia účet na rovnakú sumu, aby to bolo jednoduchšie pri platení, lenže tí čo mali len malý šalát sú stále hladní!!! The One with 5 🥩 and an 🍆 je skvelá a veľmi vtipná epizódka a zatiaľ aj najlepšia z druhej série. ()

Zaujímavosti (10)

  • Název luxusní restaurace není v epizodě vysloven, ale na jídelním lístku je zřetelně napsáno PhilloSophie. (griph)
  • Po koncertě si Ross (David Schwimmer) oblékne bundu, v dalším záběru ji má opět sundanou a začne si ji oblékat, ale v dalším záběru už ji má zase na sobě. (griph)

Reklama

Reklama