Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pri výplate dostane Hawkeye omylom 3000 dolárov ako odškodnenie za to, že musí byť vo vojne. Daruje ich otcovi Mulcahymu pre siroty, ale armáda chce peniaze späť. Trapper sa snaží Hawkeyeho zachrániť pred väzením tým, že vyhrá peniaze v pokeri (predtým si ale do zástavy požičia jeho hodinky) a Frank kúpi svojej žene perlový náhrdelník a Margaret daruje lacnú napodobeninu. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (7)

  • Hawkeye (Alan Alda) nazývá Trappera (Wayne Rogers) „Ravenalem“. Jedná se o narážku na Gaylorda Ravenala, hazardního hráče na říčních člunech z filmu Show Boat (1951). (sator)
  • Frank (Larry Linville) pošle převléknout Klingera (Jamie Farr) z ženských šatů do uniformy. Klinger se vrátí převléknutý do jiných ženských šatů a Frank ho za to napadne, ale Klinger si tvrdě stojí za svým, že rozkaz splnil. Jen znalec totiž pozná, že se jedná o šaty Armády spásy, tedy de facto o uniformu. (sator)
  • Klinger (Jamie Farr) se pokouší podplatit Blakea (McLean Stevenson) za propuštění pro paragraf 8. Tato část je však obvykle z televizního vysílání vystřižena. (sator)
  • Klinger (Jamie Farr) žertem uvádí své služební číslo 362436. Jde o takzvaný „zlatý řez“ při posuzování ženského těla. Poprsí 36 palců, pas 24 palců a boky 36 palců. (sator)

Reklama

Reklama