Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nešikovnosť severokórejského pilota, ktorý sa snaží vždy o 17.00 bombardovať blízky sklad streliva, sa stane zábavou pre celý tábor. Frank sa snaží presadiť jeho zostrelenie, ale delo dostane k dispozícii, až keď Charlie trafí džíp generála Claytona. Pri výstrele Frank Charlieho minie a zničí inkriminovaný sklad streliva. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (12)

DocBrown 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bombarďák Charlie, další z těch nejklasičtějších epizod. Nenapadá mě lepší epizoda. Jedna z mála epizod, kde je vidět nějaká vojenská technika (když pominu jeepy aj. vozidla). Great, now we're taking lessons from losers ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"A nyní, rovnou ze Severní Koreje, šestý týden na programu, Bombarďák Charlie, jeho letadlo a jeho astigmatismus." Sázení na výkony severokorejského třepetala patří k tomu nejlepšímu, čím první chirurgická jednotka s protileteckým vybavením, tedy M.A.S.H. 4077, přispěla k mé zábavě. Já jsem si prostě jistý tím, že každá pořádná nemocnice, potřebuje oleď nebo alespoň dělo, protože jinak by v ní mohla být nuda. Tady není, takže pokud bude Charlie zítra zase něco bombardovat, tak sázím, že mine o 62 yardů a chci místo v první řadě. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „5 O'clock Charlie“ (Charlie o piatej). M.A.S.H. 4077 ohrozujú pravidelné nálety nešikovného severo kórejského bombardéra Charlieho. Vždy podvečer o piatej sa objaví na obzore so svojím starým lietadlom a zhodí malú bombu, ktorá však nikdy nezasiahne cieľ. Prehnane iniciatívny major Frank Burns sa rozhodne zriadiť delostreleckú jednotku, ktorá ho má zneškodniť. ***** ()

Reklama

Reklama