Reklama

Reklama

Průsmyk

(seriál)
Trailer
Nemecko / Rakúsko, (2019–2023), 19 h 33 min (Minutáž: 42–64 min)

Hudba:

Jacob Shea

Hrajú:

Julia Jentsch, Nicholas Ofczarek, Franz Hartwig, Hanno Koffler, Lukas Miko, Natasa Petrovic, Lucas Gregorowicz, Martin Feifel, Christopher Schärf (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(24)

V horském průsmyku na hranici Německa a Rakouska je nalezeno zmrzlé tělo, naaranžované v duchu pohanského rituálu. Podivný případ spadá do dikce rakouské i německé policie a přijíždí jej vyšetřovat velice nesourodá dvojice detektivů. Energická a zásadová Ellie Stockerová se na místě činu setkává s rakouským kolegou Gedeonem Winterem, jehož bohémský zevnějšek doprovází velmi neortodoxní postupy. Společně se vydají po stopě pachatele děsivého činu, který v prostředí Alp nemá obdoby. (Česká televize)

(viac)

Recenzie používateľa brasek k tomuto seriálu (8)

Finsternis (2019) (S01E01) 

Takto si nejako predstavujem mysteriózny kriminálny seriál. Úvodná epizóda totálne navnadila na pokračovanie a už sa teším ako to bude ďalej. Ovšem mal som pocit, že v istých chvíľach kopírujeme Tru Detective. ()

Die rote Jahreszeit (2019) (S01E02) 

Úvodný diel nadstavil latku vysoko a pokračovanie ju nepodliezlo, je rovnako dobre spracované. Obávam sa, či sa príbeh nezvrtne do nejakej pofidérnej atmosféry, ako keby do toho všetko smerovalo. Zatiaľ mystika, tajomstvo postáv, práca s napätím a príbeh na vysokej úrovni. ()

Der Mann aus dem Wald (2019) (S01E03) 

Máličko horšie ako predchádzajúce diely. Identita vraha bola odhalená a príbeh stratil časť svojho čara. ()

Die Bösen und Unartigen (2019) (S01E04) 

Príbeh s odhalenou identitou vraha už nie je až taký očarujúci. Epizóda č.4 ničím neprekvapila, pridala možno novú zápletku ktorá sa možno objaví v ďalších častiach. ()

Masken (2019) (S01E05) 

Táto epizóda dostáva u mňa plný počet bodov. Mysteriózne, záhadné, absolútne zvládnuté prelínanie minulosti a prítomnosti. ()

Aus Fleisch und Blut (2019) (S01E06) 

Sériové mystický vrah sa mení na teroristu. Prakticky nemám žiadne výhrady proti dejovej osnove, ale predsa mám radšej viac mystiky a tajomna. ()

Der Sturm (2019) (S01E07) 

Na jednej strane slušná predposledná časť. Na druhej strane však mám pocit, že dochádza para filmárom. Chcelo by to trocha natiahnuť príbeh a viac napätia. ()

Engerl (2019) (S01E08) 

Mierne sklamanie nad záverom. A prakticky táto časť veľmi nezarezonovala u mňa. ()

Reklama

Reklama