Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Česko Nicky Larson: Agent amatér (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je neobyčajný súkromný detektív, ktorý sa preslávil tiež ako neporaziteľný pouličný bojovník či neomylný ostreľovač. Často ho poveria riešením úloh, s ktorými si nedokáže poradiť nik iný na svete. S pomocou svojej partnerky Laury (Élodie Fontanová) ponúka zákazníkom zoznam výnimočných služieb, pričom všetky sú viac-menej veľmi nebezpečné. Ale aj taký slávny profesionál ako Larson má isté osobné nedostatky – často podlieha obzvlášť silnej náklonnosti k nežnému pohlaviu, čo nielen ohrozuje výsledky jeho práce, ale aj poriadne hnevá jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientov ho jedného dňa poverí úlohou ochrany vznešeného Amorovho parfumu, vône, ktorá robí každého, kto ju používa, absolútne neodolateľným. V dôsledku chvíľkovej Larsonovej nepozornosti však legendárny parfum padne do rúk zločincom. Nicky Larson musí božský parfum získať späť a regenerovať jeho skvelé vlastnosti, čo však vôbec nebude také jednoduché... (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (76)

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Sice jednoduché, ale přitom žánrově naprosto čisté. Akční scény, kamera, střih-za to by se nemusel Hollywood stydět. Navíc je to odlehčené, a ztřeštěné, ale přitom ne hloupé a některé vtipy jsou prostě ultimátní. Obsazení fajn, dlouhé akorát. Tahle partička má sice výkyvy v kvalitě humoru, ale tohle se povedlo. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Philippe Lacheau a Tarek Boudali po čtvrté spolu a opět výborná podívaná na plný počet. Tihle dva točí nejlepší komedie posledních let a vztyčují obrovský prostředníček USA. Příběh je tak trochu parodie na Bondovky, ale plná kreativních a originálních nápadů. Hlavní hrdina je agent posedlý sexem a ženami, což je výborný námět pro fajn komedii. a místo bomby zde záporák vymyslí parfém lásky, který když spadne do špatných rukou, tak je problém na světě. Překvapila mě také akce, Phillipe Lacheau tu má fajn souboje samozřejmě v rámci komediálního žánru jsou podány efektně a vtipně něco na styl Jackie Chan a humor je přesně dle mého gusta. Už ve 30. minutě jsem měl asi 5 záchvatů smíchu a úvodní scéna z nemocnice má kultovní potenciál jako prase. Perfektní svižná a vtipná Francie, kde krom skvělých herců stojí za zmínku i trefně zvolený soundtrack.Příběh****, Akce****, Humor*****, Násilí**, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra**, Napětí***. 9/10. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Zase fail prekladačov u distribútora. Zjavne to ani nevideli, lebo amatér nebol. Lašóóó, pí si to a toč aj naďalej. Cítim z teba, že nie si úplny kokot, vieš si urobiť srandu, necpeš všade zberačov a s tou cicou vám to ladí. Pokiaľ nemá tie divné vlasy, vtedy vyzerá zle. Takže si jeden z mála tvorcov, ktorého komédie sa dajú pozerať, dá sa tam zasmiať, máš skvelú kameru a strih a nesereš sa do politiky. Udrž si to! 3 z 5 ()

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Ak som sa kedysi s chutou zasmial na Lesliem alebo Sheenovi alebo na Abrahmsovi s Proftom ci dokonca nakove, musel som sa aj na tom. Francuzske horuce strely ci Frank Drebin sice nema potencial zaujat dejovou linkou, ale sitcomove sceny, jednotliva kompozicia scen s absurdnym humornym stredobodom su vyborne, svieze, miestami neopozerane. Nesustredi sa to na grcanie prdenie, blondiny, ale len kusok bitiek, sexu, fantazie. Odbavite sa dobre. (Videne 2.5.2021, Joj) ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Len vo Francuzsku vedia natocit taku mega-blaznivu komediu,Philippe Lacheau je zarukou skvelej zabavy,presvedcil som sa o tom uz parkrat,vela vtipnych situacii,vyborna kamera ci hudba a tie spomalene zabery boli uplne cool,k tomu vsetkemu nadherne francuzske zeny,no co si clovek moze viac zelat,parada po kazdej stranke...:-) ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (24)

  • Élodie Fontan (Laura) predtým, ako začala s projektom, si znova pozrela väčšinu animovaných epizód a nikdy jej neušiel Laurin vzhľad: na pódiu, počas obedňajších prestávok alebo pri mejkape. Bola rada, že sa zakaždým vrátila k epizóde, aby našla ten správny tón alebo napodobeninu svojej postavy. (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) mala k svojej postave silný citový vzťah. Rovnako ako jej kolegovia, bola aj ona od malička fanúšičkou Nickyho Larsona. Výzvou bolo urobiť postavu Laury realistickou. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama