Reklama

Reklama

Ava: Bez súcitu

  • Česko Ava: Bez soucitu (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ava je nebezpečne sexi a stretnutie s ňou prežije len málokto. Pracuje ako nájomná vrahyňa, ktorá pre tajnú organizáciu likviduje vybrané ľudské ciele a je v tom výnimočne dobrá. Dostáva tie najdelikátnejšie prípady – obvykle „kravaťákov“ z vysokých biznisových kruhov. Ava pracuje bez súcitu, rýchlo, čisto a nenápadne – v rôznofarebných parochniach, chic nohavicových kostýmoch alebo v elegantných večerných šatách. Po jednej neúspešnej akcii sa ale karta obráti. Organizácia, pre ktorú Ava pracovala, potrebuje zahladiť stopy. Oficiálne sa má niekde ukryť, vziať si voľno a odpočinúť si. Neoficiálne ju chce šéf organizácie poslať na odpočinok navždy a celkom bez súcitu urobí z Avy ďalší cieľ na likvidáciu. Ava sa medzitým rozhodne ukryť doma, kde dlhé roky nebola, a trochu napraviť vzťahy s matkou a sestrou. Jej otec medzitým zomrel, expriateľ zase prepadol gamblingu a zaplietol sa s miestnou hráčskou mafiou, ktorú Ava pozná z minulosti až príliš dobre. Nedá sa povedať, že by ju doma privítali s otvorenou náručou. A to ešte netuší, že sa z nej stal objekt na odstrel a na každom kroku ju môže čakať nejaký zabijak. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (232)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

No toto bola sračka. A pritom som sa na to tešil. Zase raz zapálený obsadením. Až neskoro som si všimol, že to zbúchal môj "obľúbenec" Taylor a všetko do seba zapadlo. V akčnom thrileri zo sveta zabijakov mám dosť u piči rozoberanie postáv až do takejto hĺbky. Taktiež neočakávam dramatické vsuvky z rodinných vzťahov, ale krv, lámanie kostí, taktické vesty a ukážku, ako zabiť tak, aby to vyzeralo ako nehoda. Sem tam nejakú Malkovičovú vtipnú hlášku a Farellove mrkanie obočím. Dostal som ale úplny drís, kde agenti sa správajú nelogicky, čajka prežila niekoľko klinických úmrtí, viac sa kecá ako bojuje a čím dlhšie to išlo, tým menej ma to zaujímalo. Toľko premrhaného potenciálu a peňazí. Dvojku nie, prosím. 1 z 5 ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa to tu je dosť podhodnotené, takú šesťdesiatku by som tomu dal. A vlastne aj aj dám. Príbeh nie je nič extra, vlastne tu nie je nič extra, ale je to celkom solídny akčňák, ktorý ma dve dobre veci. Prvá je herecké obsadenie a ta druhá je štýlová akcia, na ktorú sa veľmi dobre pozerá. Je to svojím spôsob, ženská verzia John Wicka, aj keď Neovi s Matrixu uveríme viac tie chvaty ako Jessice. Na druhú stranu Jessica Chastain je fajn, sedela mi tu, očividne ju to aj bavilo a navyše je sexi. Ako jednohubka na vyplnenie času to účel splnilo. Nenechajte sa odradiť hodnotením. 60% - 3* ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Každé dievča chce dnes ukázať, že na to má - aj keď bolo predtým charakterovou herečkou. Odkrágľovať pár bezmenných chlapíkov a pár so známymi tvárami iných hercov do počtu. Ide to tak, ako už bolo mnohokrát písané, je to priesvitný kopirák... a ty čakáš a čakáš, čo bude tentokrát iné. Súkromná a pracovná rovina, ich prepletenie, staré účty a extrémne primitívna logika, rytmická beatová hudba a ideme...  Čo je inak ? Že špičková vrahyňa pre zas nejakú nepomenovanú organizáciu, nad všetkými a mimo všetkých, nevedno o čo jej idúce, je anonymná alkoholička, bez súcitu, ale keď na ňu súcit príde, a že príde, tak si vypije... nie že by to uškodilo jej schopnostiam.. no, a tam je zas ten kúsok pre herectvo. ()

IceQueen 

všetky recenzie používateľa

Áno, Ava viac slzí nad svojim civilným životom, ako by sa zaujímala o ten pracovný... ale keď odsunie bokom sebaľútosť a divne vyzerajúcu rodinu, začnú sa diať zaujímavé veci. Farrellovi s Malkovichom by som dopriala väčší priestor a neviem, prečo niekto brble na Geenin monster vzhľad, presne pasuje k jej postave. ()

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Holý úd zcela bez soucitu naservíroval ubohému bezbrannému divákovi peklotyčně hnusnou, ultimativně přiblblou a neskutečně nudou krÁvu. KrÁvu, jakožto nejhustější nájemnou vražednici světa, která profesionálně kondičně běhá jako buzna s ústřelem a bije se se všemi těmi statickými gorilami za pomoci mistrovsky zvládnutého bojového umění krAv trága snad ještě neuvěřitelněji než mongoloidní myopatické děti v družině zvláštní školy. Ale ta pravá nesnesitelná bolest očí i uši a smrtící dávka volných radikálů scénáristické debility způsobujících agresivní rakovinu vkusu přichází ve chvílích, kdy se v přestávkách mezi tím retardovaným nájemným vražděním snaží své neméně odporné a brutálně nehrající sestře přepíchnout ukrutně nesympatického BLM recitátora, načež zarputile řeší takto vzniklé ztráty rodinných hovnot se svou strašidelnou masitou prasomatkou, na níž nějakého nekrofila napadlo exhumovat ve Frankensteina plasticky zpotvořenou a jako vždy totálně prkennou Džínu Dejvis. A to už se z toho stává téměř nesnesitelný vizuální i dialogový eksplotejšn. Jen doufám, že si Kolín s Malkovičem vrazili tenhle hřebík do rakví svých kariér jen proto, že je ta ohyzdná zrezlá trubka přeplatila, a nikoliv že je „uprosila na kolenou“. Zoofilie je totiž v civilizovaných zemích pořád trestná. Atomová zrzka pro mentální bezdomovce. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (4)

  • Počas nakrúcania bolo meno hlavnej postavy Eva a z neobjasnených dôvodov ho producenti na poslednú chvíľu zmenili na Ava. Keďže už bol celý film nakrútený, museli herci všetky dialógy, v ktorých sa vyskytlo meno hlavnej hrdinky, predabovať. (krasomama)
  • Na začátku filmu postřelí Ava Petera (Ioan Gruffudd) první ranou do ruky a současně prostřelí zadní pravé okno v Range Rover Sport. O chvíli později odjíždí Ava v tomtéž autě, ale okno je v pořádku. (Ficik)
  • Film se natáčel v amerických městech Weston a Boston ve státě Massachusetts. (ČSFD)

Reklama

Reklama