Reklama

Reklama

Detská hra

  • Česko Dětská hra (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narodeninám úžasnú hračku, ktorá prekračuje všetky predstavy a fantázie. Najnovší výkrik technológií, funkciami a možnosťami „nabúchaná“ bábika, ktorá vie čokoľvek. Už to nie je iba hračka, je to ten najlepší kamarát. Je roztomilá ako obrázok a deťom prináša len nadšenie a šťastie. Andymu a jeho mamičke ale prinesie jeho nová bábika ešte niečo navyše... hrôzu, des a strach o život. Nikto totiž netuší, že táto bábika je zlá ako všetky pekla sveta, že dokáže zabíjať, že vraždí veľmi rada a navyše s vynaliezavosťou tých najväčších psychopatov. Andy aj jeho mama Chuckyho skutočnú podstatu čoskoro spoznajú, pomoci sa ale nedočkajú. Takejto pravde totiž nikto neverí. A ak uverí, tak neprežije, aby ju mohol potvrdiť. Ako napríklad sused, ktorého záhadne prešla vlastná kosačka na trávu... Dobrú noc, Andy. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (231)

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Očekávání jsem měl raději velmi vlažná, ono se v poslední době povede tak u jednoho z deseti remaků, že nejde jen o fádního parazita na originálu. Kupodivu nová Dětská hra velmi dobře obstála jako solidně zábavný snímek s novým, moderním pohledem na ikonickou vražednou panenku. Největší plus? Má to, co původní trilogie zoufale postrádala - výrazný humor. A sympatické hlavní postavy, kterým přejete, aby se dožily druhého dílu. Ano, klidně bych si v tomto případě nějaké pokračování dal. Má to samozřejmě pár chyb na kráse, které si tvůrci mohli odpustit (zlověstné červenání Chuckyho očí mi vyznívalo jako dost laciný a zbytečný trik), ale je to zkrátka oddychová hororová komedie, která je svěží, dobře obsazená, překvapivě velmi vtipná a prostě po všech směrech v pohodě. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Za mě slashery, kde hrajou hlavní roli 12 leté děti, prostě nefungujou. Chucky je solidní, sice žádná velká sláva, ale obstojně se drží - jeho moderní "příslušenství" je celkem inovativní, dobře to vypadá a sedí do dnešní doby, při pár scénách se povedlo i gore, ale příběhově film nemá moc co nabídnout a pozornost si nijak dobře neudrží. Když nemáte do čeho píchnout, tak se to dá, ale jinak to mohlo být daleko lepší. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Po dosť kontroverzných hodnoteniach (nerátam teraz zdejšího hororového exprda) som veľa nečakal, napokon prevažuje celkom spokojnosť, ale rozhodne nie nadšenie. Pripomenulo mi to jeden zo segmentov Horror Stories III, ktorý bol rozhodne desivejší. Že sa tvorcovia vydali vlastnou cestou je síce fajn, ani že nekopírujú originál, i keď to s pôvodným Chuckym nemá vôbec nič spoločné. Vymyslieť príbeh o čisto robotickej bábike utrpelo najmä na Chuckyho vizáži a mimike, ktorá mi príde asi najviac nezaujímavá, takže kto čaká pekne nasraný výraz a poskakovanie malého zabijaka po svojich obetiach, tak veľa toho nedostane. Rovnako s napätím sa tvorcovia veľmi nehrali, a tým pádom vytvorili "iba" celkom odľahčený a zábavný, k tomu dokonca vulgárny krváčik so solídnymi vraždami, striekajúcou krvou a sympatickými postavami. Porovnávať tento film so starými časťami vôbec nemá zmysel, ale vlažné prijatie filmu sa dá pochopiť. Moja latka v hororoch až tak "intelektuálne" vysoko nikdy nebola... a keď tak nad tým rozmýšľam, celkom som sa bavil. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Řemeslně zdařilý příběh ze světa vraždících panenek postrádá, jak tomu je bohužel u řady současných hororů zvykem, napětí a strašidelnou atmosféru. Ty se dostaví až v samotném závěru, což je škoda. Chybí rovněž mystično, které je spojeno s prvním dílem, a tak většina děsu je nahrazena levnými lekačkami. Rovněž samotný Han Solo, tedy Chucky, neoplývá vtipnými hláškami a sarkasmem, jak tomu je v předchozích filmech, a navíc nepůsobí vůbec strašidelně. Ať se snaží udělat sebehrůznější grimasu, vyjde mu nakonec jen komický škleb. Vše tak zachraňují rudé ďábelské oči. Zamrzí i průměrné gore. Ano, dojde na skalpování, jenže očekávaný masakr kotoučovou pilou v přímém přenosu je okleštěn na minimum, a tak ho do kapsy strčí i ukázky z Texaského masakru motorovou pilou 2, kterýžto omladina sleduje a jenž Chuckyho inspiruje. Protože jsem ale čekal větší ptákovinu, dám hezké 3*. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Celkem obstojná nová verze Chuckyho. Chucky nikdy nepatřil mezi mé oblíbené horory, takže jsem přistupoval k filmu chladněji, ale ve výsledku fajn překvápko. Chuckyho Design se sice moc nepovedl, ale povedly se hlavní postavy, bavil mě policista, došlo také na humor a je to překvapivě hezky brutální, minimálně scéna se sekačkou a pilou stojí za to. Škoda, že finále se neutrhlo ze řetězů více, ale i tak vcelku spokojenost za lepší dobrou. 65% ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (13)

  • Keď na začiatku filmu pracovník v továrni na hračky sabotuje jeden kus (Chucky) a úmyselne ho poškodí, v pozadí na oblohe udierajú rovnaké blesky, ako v prvom filme Detská hra z roku 1988, keď sa snažil Charles Lee Ray prevteliť do bábiky od Good Guys. (tXtX)
  • Duchovný otec série Don Mancini vznik filmu verejne kritizoval a bojoval za to, aby nikdy nevznikol. Po internete detinsky rozpútal vlnu nenávisti a denne vyzýval ľudí, aby film bojkotovali. Milióny fanúšikov po celom svete ho slepo poslúchli a snímka tak zbytočne prišla o väčšie zárobky v kinách. Aj napriek nadpriemerným hodnoteniam v recenziách a 45 miliónovým tržbám však film pokračovanie nedostane. Štúdio sa bojí, že sa bude celá situácia s Mancinim opakovať a sequel bude prepadák. Režisér Lars Klevberg sa po premiére vyjadril, že má kopec nápadov na ďalší film, no štúdio to zmietlo zo stola. (tXtX)

Reklama

Reklama