Reklama

Reklama

Detská hra

  • Česko Dětská hra (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narodeninám úžasnú hračku, ktorá prekračuje všetky predstavy a fantázie. Najnovší výkrik technológií, funkciami a možnosťami „nabúchaná“ bábika, ktorá vie čokoľvek. Už to nie je iba hračka, je to ten najlepší kamarát. Je roztomilá ako obrázok a deťom prináša len nadšenie a šťastie. Andymu a jeho mamičke ale prinesie jeho nová bábika ešte niečo navyše... hrôzu, des a strach o život. Nikto totiž netuší, že táto bábika je zlá ako všetky pekla sveta, že dokáže zabíjať, že vraždí veľmi rada a navyše s vynaliezavosťou tých najväčších psychopatov. Andy aj jeho mama Chuckyho skutočnú podstatu čoskoro spoznajú, pomoci sa ale nedočkajú. Takejto pravde totiž nikto neverí. A ak uverí, tak neprežije, aby ju mohol potvrdiť. Ako napríklad sused, ktorého záhadne prešla vlastná kosačka na trávu... Dobrú noc, Andy. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (231)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Chtít dneska od remaku Child’s Play biják by bylo naivní. Osmdesátky, které uživili podobný námět, jsou dávno pryč. Ale je chvályhodné, že nedopadl vysloveně špatně. Upgrade námětu s propojením panenky přes mobil a zneužitím umělé inteligence se strefuje do dnešní doby a přesto že jde Chuckyho kouzlení v pozdějších scénách mimo veškerou technologickou logiku, působí to efektně. Jako horor film vnímat nejde (pokud vám není osm), čeho si je sám vědom a i tu nejdrsnější scénu odlehčuje ironickým humorem. Vizáž Chuckyho s červeně svítícíma očima (když je zlej) je cool, a jeho postupné propadání násilí je dobře vykreslené. Jde o nejlepší pasáže filmu. “Velkolepé” finále, které chce původní, komornější vývin děje pořádně nakopnout, naopak film sráží okoukanými a ne moc nápaditými momenty. To mělo v hlavě scénáristu krystalizovat déle. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Postupom času, pri sledovaní filmu, som si uvedomil, že vlastne ani nieje žiadny problém v tom, že Chucky už nieje posadnutý duchom masového vraha, ale v tejto verzii ide o obyčajnú, dajme tomu technickú poruchu s nevychytanými muchami v systéme. A to je práve to, čo by sme si mali všetci uvedomiť, kam to vlastne spejeme, aby technológie boli vyspelejšie, ako naše stále chudobnejšie mozgy. Ale ja viem, že trpieť nebudem. Skvelé gore, má to spád a humor na tých správnych miestach. ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Hororová série o vraždící panence Chucky čítala již 7 dílů, když se tvůrci rozhodli o úplný restart. Děj se převedl do současnosti, takže Chucky umí ovládat veškerou elektroniku. Sympatický pokus, nicméně jsem postrádal více hororové atmosféry. Těch dětských postav bylo na můj vkus zkrátka až moc. Za mikrofonem se vyřádil Mark Hamill a určitě obstál. 50% ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu ako moderne sa remake Detskej hry tvári, budí dojem, akoby bol nakrútený pred tridsiatimi rokmi. Je tu veľa dobrých nápadov, no nič z toho nie je dotiahnuté do konca. Sci-fi motív prekvapivo funguje, no Chucky stráca svoj démonický charakter a nie je ani posunutý do melancholickej roviny Frankensteinovho monštra (čo výrazne obmedzuje priestor Markovi Hamillovi). Náčrt postáv je fajn, ale v konečnom dôsledku je ich charakteristika dekádu za súčasnými trendmi. Čierny humor je tiež OK, ale opäť akoby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť, či z toho chcú mať seriózny horor, čiernu komédiu, či dobrodružnú Amblinovku s deťmi v hlavnej role. A vraždenie vie byť aj inovatívne, no vrážd je tu málo a potenciál "internet of things" nie je ani zďaleka využitý. V neposlednom rade film viac menej nijako nepracuje s dedičstvom siedmych dielov predošlej ságy. Proste ako v nejakom 80s filme, kde je všetko narýchlo pozliepané, veď divákom to bude jedno... ()

helljahve 

všetky recenzie používateľa

Takto: Chucky u mňa skončil s prvými 3. časťami starej série. To že bude zase nejaký remake mi už ani nepripadalo dôležité. Po pozretí traileru som vedel, že Chucky zmenil vzhľad, a že Charles Le Ray je už navždy DEAD. Kino neprichádzalo do úvahy, no prehovoril ma môj synátor ( čo neurobíte pre svoje deti :-) Tak som sa dal prehovoriť, a povedal si, že to nebudem zrovnávať s pôvodnou sériou ale brať to ako čisto nový začiatok. Maxi kino cinemax neveštilo nič dobré, no na moje prekvapenie tam bolo s nami len 10 ludí. Začiatok filmu nič moc, ale akonáhle sa Chucky naučil robiť to čo mu ide najlepšie, tak ako keby som sa vrátil v čase späť do eighties a mám najradšej keď sú v horroroch detský hrdinovia. Za mňa teda veľká paráda. Na plný počet to ale nieje. 3 mordy + menší masaker v supermarkete je sakramentsky málo. A milfka mamina mohla aspoň kozy ukázať :-) ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (13)

  • Film okrem iného odkazuje aj na Star Wars. Hračku Chuckyho v origináli dabuje Mark Hamill, ktorý stvárnil v legendárnej vesmírnej ságe postavu Luka Skywalkera. V jednej scéne sa Chucky pýta Andyho na meno, ktorým by ho chcel volať, a ten mu odpovie: "Han Solo," čo je ďalšia veľmi známa a dôležitá postava zo sveta Star Wars. (tXtX)
  • Film mal rozpočet iba 10 miliónov dolárov. V kinách po celom svete zarobil počas otváracieho víkendu až 45 miliónov dolárov. (tXtX)

Reklama

Reklama