Reklama

Reklama

Bon Jovi - It's My Life

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2000, 4 min

Obsahy(1)

Pieseň It´s My Life je úvodnou skladbou zo siedmeho štúdiového albumu americkej rockovej skupiny Bon Jovi. Album s názvom Crush vyšiel trinásteho júna roku 2000. Song je jedným z najväčších hitov kapely. Bol k nemu profesionálne nakrútený videoklip o pomerne strastiplnej, ale akčnej a dynamickej ceste zaľúbeného mladíka ponáhľajúceho sa za svojou priateľkou na koncert Bon Jovi. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (4)

Duffman 97 

všetky recenzie používateľa

Jedna z největších rockových pecek současnosti.Skvěle natočený videoklip který dobře vystihuje text písně,do toho skvělý hlas Jona Bon Joviho.Tak to má být. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "It´s My Life" je úvodnou, v poradí prvou, skladbou zo siedemenho štúdiového albumu americkej rockovej formácie Bon Jovi. Album sa volá "Crush". Vyšiel trinásteho júna roku 2000. Song "It´s My Life" patrí medzi všeobecne známe, populárne rockové skladby. Je to jeden z najväčších hitov Jona Bon Joviho. Bol ku nemu profesionálne natočený videoklip o rýchlej, akčnej a strastiplnej ceste zaľúbeného teenagera, ktorý sa ponáhľa za svojou priateľkou na koncert Bon Jovi. **** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ultimatívny hit leta roku 2000. Klip zosobňujúci útek mileniálov do veku umelých inteligencií. Radosť, alebo strach. Záleží od uhla pohľadu. ()

Reklama

Reklama