Reklama

Reklama

Drobček a boj o zlatú baňu

  • Česko Drobeček a boj o zlatý důl (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Šibalský Dobček je späť! Keď sa jeho rodičia, v súčasnosti majitelia zlatej bane, usadia v očarujúcom vidieckom sídle, odvážny chlapec utečie do mesta, aby získal späť svoju slobodu. Aj keď spočiatku zapríčiní len veľký rozruch a niekoľko zbytočných nehôd, skutočné problémy sa začnú vo chvíli, keď Drobčeka unesie skupina zločincov, ktorí ho chcú vymeniť za majetok jeho rodičov – zlatú baňu. Podarí sa malému šibalovi nájsť spôsob, ako sa dostať na slobodu a zachrániť svoju rodinu? Pripravte sa na veľký boj! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Rodinný film, ktorý v sebe má viac, čo ukazuje divákovi. Moje myšlienky sa v podstate stotožňujú s názorom užívateľa „Marze“. Citujem jeho slová: „Je to napěchováno dějem, ale chybí tomu poezie, kouzlo a úžas“. Nemám k tomu čo dodať. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Bezpigmentový rozprávkový film, polovica osadenstva je ryšavá alebo pehavá. Miestami je hranie dosť afektované a nielen u detských hercov. ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Dost zvláštní rodinný film, kde je něco strašně oldschool a western a na druhé straně tam jsou moderní pamlsky pro psa. Jinak je ale příběh celkem hezký. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama