Reklama

Reklama

Drobček a boj o zlatú baňu

  • Česko Drobeček a boj o zlatý důl (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Šibalský Dobček je späť! Keď sa jeho rodičia, v súčasnosti majitelia zlatej bane, usadia v očarujúcom vidieckom sídle, odvážny chlapec utečie do mesta, aby získal späť svoju slobodu. Aj keď spočiatku zapríčiní len veľký rozruch a niekoľko zbytočných nehôd, skutočné problémy sa začnú vo chvíli, keď Drobčeka unesie skupina zločincov, ktorí ho chcú vymeniť za majetok jeho rodičov – zlatú baňu. Podarí sa malému šibalovi nájsť spôsob, ako sa dostať na slobodu a zachrániť svoju rodinu? Pripravte sa na veľký boj! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Bezpigmentový rozprávkový film, polovica osadenstva je ryšavá alebo pehavá. Miestami je hranie dosť afektované a nielen u detských hercov. ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Dost zvláštní rodinný film, kde je něco strašně oldschool a western a na druhé straně tam jsou moderní pamlsky pro psa. Jinak je ale příběh celkem hezký. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Rodinný film, ktorý v sebe má viac, čo ukazuje divákovi. Moje myšlienky sa v podstate stotožňujú s názorom užívateľa „Marze“. Citujem jeho slová: „Je to napěchováno dějem, ale chybí tomu poezie, kouzlo a úžas“. Nemám k tomu čo dodať. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama