Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (27)

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

O provázání na film není pochyb (dcera Komedianta to rozsekla :)). Žádný remake/restart. Regulerní seriálové pokračování po 30ti letech. Bohužel mám stále pocit, že zbytečně jede na 1/2 plynu a nechává si až přiliš tajností pro příště (tedy aledpoň doufám). Jestli se děj výrazneji nenakopne, hodnocení půjde dolů. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nástup Jeanie parádny. Reznor a Ross rezonujú ako ešte v žiadnom diely. A hlavne to znova naštartovalo tempo a otázky. Som úprimne zvedavý. Lindelof hovorí o rovnakej emocionálnej väzbe akú mal pôvodný komiks. Nemyslím si, že sa mu toto podarí. Na druhú stranu sa jedná o ďalší netradičný komiksový príbeh. Odkazy potešia. Iné - hovorenie vtipu - ktoré odkazuje k pôvodnému dielu zase nemuseli byť. Uvidíme čo z toho. Zatiaľ nad tým ešte nelámem palicu. ()

Reklama

JuveIt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Potvrzení zřejmého faktu a to, že Jeremy Irons je Ozymandias. Tentokrát dějová vsuvka jeho příběhu nebyla jediným světlým bodem dílu. Minimální účast velmi nesympatické a v podstatě ničím nezajímavé Angely Abar byla znát, příběh nenudil. Na druhou stranu na scénu nastoupila stará známá postava z filmu a bylo to super. Jean Smart je i v jejím úctyhodném věku neustále velice atraktivní a svým charismatem strhává veškerou pozornost k sobě. Přesto si myslím, že příběh se od konce filmu odvíjí hodně blbým směrem a moc se mi to nelíbí. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Paci sa mi coraz viac ta mysti-atmosfera, co tento serial nadobuda. Dufam, ze to tak zostane a nepride nejaky bullshit ako odhalenie. Agentka je super a suchy humor jej perfektne sadne. Iny modry dildas si nosi v kufriku. Zrejme nostalgia po milencovi, ktoreho nevidela 30 rokov. :) Song z platne v polovici, "Israelites" od Desmond-a Dekker-a, paradne reggae. Jeremy Irons je klasa, pripomenul mi Tywin-a Lanistera z GoT. Ten vtip v zavere a dopadnuta "tehla" su proste na hviezdu naviac. Pecka. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Potom, ako agentka Laurie Blakeová predstiera bankovú lúpež a podarí sa jej zadržať vigilanta požiada ju senátor štátu Oklahoma Joe Keene aby išla vyšetriť vraždu policajného dôstojníka, ktorá sa odohrala v Tulse. Počas pohrebu sa jej spoločne s Angelou podarí zabrániť teroristickému útoku a únosu senátora Keena,..neskutočné vtipné 3 vtipy počas telefonátu agentky Blakeovej svojmu drahému na Mars s rozbitou hlavou Boha tehlou vyhodenou zo Zeme mladým dievčaťom, biele svine a ruská hrozba...ako málo stačí liberálnym fašistom k uspokojeniu. Nebyť výbornej hudby a pre mňa zatiaľ záhady okolo lorda Adriana Veidta už by som to vzdal, pretože už to začína byť trápne divadlo. A auto zhodené z Marsu pár metrov vedľa Blakeovej...akože fakt? ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama