Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (20)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Lady Trieu kúpi pozemok v Oklahome tesne predtým, ako naň dopadne vesmírne teleso, Angele utečie vigilant ktorý ju videl pri Willovom aute, Laurie objaví Willove odtlačky prstov v Angelinom aute a Veidt sa pokúša nájsť spôsob, ako sa dostať zo svojho zajatia...keď sa tvorcom podarí odstrániť rasistické poznámky, výlučne na adresu ľudí bielej farby pleti, hneď sa na seriál pozerá o niečo lepšie. Ale iba o čosi. Pretože pravdupovediac zatiaľ je jedinou dejovou líniou, ktorá ma zaujíma tá s Veidtom. Možno ak by som poznal predlohu v podobe komiksu bolo by to o niečo zrozumeľnitejšie, zatiaľ je to v podstate trápenie. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mystifikácia bez zaujímavých postáv mimo Veidta nie je úplne na mieste. Kolísavosť dielov je rovnako prekvapujúca. Po skvelej tretej časti tu máme vysvetľujúcu a pomerne nezaujímavú snahu o prienik do starých postáv, ktorý mal prísť už dávno. Čoraz viac je pre mňa ťažké vnímať toto dielo inak ako na základe predlohy na ktorú seriál s radosťou niekoľko krát odkazuje. Po dopozeraní zostáva pachuť premárnenej šance. Ak toto na konci bude dávať zmysel a ešte k tomu budú všetky tieto vaty opodstatnené priznám chybu. Takto... Meh. ()

Reklama

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizoda zatím s největším počtem divácky vděčných WTF momentů, na honičku Night Sister a jistého individua za tónů excelentní Reznorovy skladby NUN WITH A MOTHERF* & *ING GUN jen tak nezapomenu. Přitom ale Lindelof nadále nezapomíná na pomalé odkrývání mystérií hlavní dějové linie, přidává zásadní hráče, vytváří další chytré paralely k tradičním motivům komiksu jako média a přidává další a další detaily do svého monumentu. Jen tak dál. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už se to rýsuje. To... Co? Něco velkého. Ozymandias je díl od dílu lepší a jeho počátečního podivínství dostává motivaci a pěknou hloubku, hlavní hrdinka se noří do minulosti a my ji objevujeme spolu s ní, svět seriálových Watchmen je propracovanější a propracovanější. Moc mě to těší a vyhlížím každý nový díl. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak toto je prvá epizóda, ktorá už pôsobí ako skutočné sci-fi, čím môže niekoho nalákať, niekoho zase sklamať. Ja som bol ten prvý prípad a sekvencie pri "hodinách" ma zaujali aj dizajnom prostredia. Taktiež tu máme novú, dôležitú postavu, ktorá zrejme ťahá za viaceré nitky, pokiaľ nie úplne všetky. No a s tajomnými postavami tým nekončíme. V závere dostávame čiastočné odpovede na počiatočné otázky, aby sme si tých otázok začali klásť ešte viac, čo je samozrejme v tejto fáze prvej série úplne v poriadku. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama