Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(45)

Zvláštní objev přiměje dva mladé lidské prince, aby se spřátelili s elfí bojovnicí a společně vyrazili najít pro svou zemi mír. (Netflix)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (38)

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Nechcelo sa mi hodnotiť každú sériu zvlášť, práve som dopozeral piatú a som spokojný. Dračí princ je rodinný produkt takže nečakajte brutálne súboje a smrť na každom rohu. Objektivne sa dá povedať že ide o fantasy pre deti, ale nevadí mi to. Nebýva až tak zvykom že si obľúbim väčšinu postav hneď na začiatku, toto je ale svetlá výnimka a prvotné načrtnutie zápletky, primárne zameranie na rozprávkovosť a odľahčenie aj vo vážnejších pasážach zafungovalo. Ak vás zatiaľ komentár skôr odrádza, nebojte sa nájdete aj dospelejšie motívy. Prvé tri série uzavrú jednu časť príbehu. LotRovské putovanie, spoznávanie nového sveta a nejaké to klišé k tomu vytvorilo naozaj pekný celok. 4 a 5. séria už bavili menej ale určite nejde o prúser. Ajkeď vývoj a vzťahy medzi niektorými postavami sú tu nie úplne vyladené (Rayla s Callumom) a dvojročný skok v deji nebol zvládnutý ako som očakával. Do detailov nechcem zachádzať ale nato že záporak (Aaravos) mal potenciál byť najväčšou hrozbou celého príbehu, zatiaľ stál v úzadí a zápletka sa naťahuje k podivným a menej záživným odbočkám. Určite odporúčam fanúšikom fantasy a magických svetov celkovo, no pre bežného diváka radím vybrať niečo dospelejšie. 1.séria  8/10  2.séria  8/10  3.séria  8/10  4.séria  6/10  5.seria  7/10 ()

seko0408 

všetky recenzie používateľa

Rozprávka, ktorá bude baviť rovnako dospelákov, ako aj deti. Vtipné, napínavé fantasy dobrodružstvo s drakmi, elfami, mágiou a kúzelným svetom. Príbeh bol napínavý až som vôbec nepostrehol zlú animáciu, skôr naopak ! Animácia sa mi veľmi páčila. Charaktery postáv sú spracované tak, že niekedy nebudete vedieť či sú kladné alebo záporné. Skrátka majú svoje chyby a menia názor rovnako ako ľudia. Veľmi sa teším na ďalšiu sériu :) ()

Reklama

sirien 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výbornej seriál - excelentní prokreslení zajímavého fantasy světa, zajímavé nečernobílé postavy, poměrně vážná témata podaná nelaciným způsobem. Srovnání s Avatarem se dá těžko vyhnout - bohužel, oproti Avatarovi to dostalo jen poloviční rozsah, což se nutně podepsalo na hloubce prokreslení... skoro všeho, od postav přes vztahy až po mnohá témata (zejm. co do etiky temné magie). A bohužel, rozpočet zasáhl místy i animaci. Ne, že by cokoliv z toho bylo nedotažené, jen je prostě cítit, že by byl potenciál jít tam ještě dál, kdyby k tomu byl prostor. Což snad podle všeho i bude. Jakože - není to Avatar, ale kvalitou to je Avatarovi ve všech směrech tak blízko, jak se jen realisticky dalo. ()

andalin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Taková jednohubka na volné odpoledne. Mě se to líbilo - sice je to takové pohodové a spíš pro děti, ale má to vtip, milé postavy a zajímavý příběh. Je tu krásně nastíněná ta fantasy atmosféra, život na hradě, cestování za questem a nesmyslné boje lidí a elfů. Největší gól je za mě skotská elfka, která se tam prostě hodí. :D ()

psychoJoa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Animovaný skvost - kvůli animaci si ráda tento seriál sem tam pustím znovu a jen tak se kochám. Svět je naprosto kouzelný (všichni ti elfové, magie... pecka prostě!), postavy sympatické a bez větších nelogických změn a příběh se za mě skvěle rozjíždí. Trochu bojuju s aspektem veškeré té korektnosti - dva elfí tátové mi zas tak nevadí, ale dvě královny, co mají dceru už na mě jsou trochu moc. Naopak mě velmi fascinuje fakt, že zatím (do 3. série) vlastně nezemřela jediná postava (není to tam explicitně sděleno) a na dojmu to tentokrát pouze přidává. Dětem a těm, co můžou animované pohádky, vřele doporučuju! Okrajově na závěr chci vyzdvihnout originální anglické znění (ty přízvuky mě baví!) ()

Galéria (383)

Zaujímavosti (14)

  • Kresby počas záverečných titulkov často predstavujú postavy a momenty z danej epizódy, ale môžu obsahovať aj náznaky vecí a postáv, ktoré sa objavia v ďalších sériách. (priness)
  • V epizodě si Claudia čte knihu „Love Amongst the Dragons“ – jedná se o referenci k seriálu Avatar: The Last Airbender (od r. 2005). (KCM)
  • Na začátku epizody, kdy Callum přichází za lordem Vran, přichází se svým červeným šátkem kolem krku, ale v dalších záberech je vidět, že na sobě žádný nemá. (Rymixta)

Reklama

Reklama