Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Ak je nejaký seriál od netflixu, ktorý sa môže kvalitou rovnať HBO produkcii (a to kľudne aj GOT), tak je to práve tento. Nemám čo vytknúť. Skvelí detskí hrdinovia, ktorých si okamžite obľúbite, napínavý príbeh, výborné postavy a oveľa viac !

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Game of Thrones bolo všade a ja som si nechcel pripustiť, že by to mohlo byť až také dobré ako všetci vravia. Do 5. série som odolával tlaku zovšadiaľ. Konečne som sa odhodlal si pozrieť aspoň 1. časť a áno, priznávam dostalo ma to tak, že 5 série som zmakol za 3 týždne :D . Sledovanosť a cele "hype" GOT naozaj iba potvrdzuje ze toto je jeden z najlepších seriálov vôbec.

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Skvely serial a neskutocne prepracovane charakteri postav. Prva polovica 100%, druha polovica 80% - na moj vkus moc prekombinovana a okrem toho sa shinigami stali v deji takmer bezvyznamnymi. Napriek tomu je to jeden z naj serialov (a najlepsi anime) co som videl. Oblubena postava: Misa Amanova <3 :D

Dračí princ

Dračí princ (2018)

Rozprávka, ktorá bude baviť rovnako dospelákov, ako aj deti. Vtipné, napínavé fantasy dobrodružstvo s drakmi, elfami, mágiou a kúzelným svetom. Príbeh bol napínavý až som vôbec nepostrehol zlú animáciu, skôr naopak ! Animácia sa mi veľmi páčila. Charaktery postáv sú spracované tak, že niekedy nebudete vedieť či sú kladné alebo záporné. Skrátka majú svoje chyby a menia názor rovnako ako ľudia. Veľmi sa teším na ďalšiu sériu :)

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

TBBT si ma získal na plnej čiare. Hneď prvá veta v 1. časti ma rozosmiala tak, že som to musel dopozerať do konca. Potom ďalšiu časť a ďalšiu a ďalšiu a už som bol v tom až po uši. Skrátka nemá to chybu :) Sheldon je proste prípad a Penny sen nejedného z nás :D ...(myTOP5)