Reklama

Reklama

Tri sekundy na prežitie

  • Česko Tři vteřiny (viac)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý vojak špeciálnych jednotiek a veterán z Iraku a Afganistanu. Po odpykaní si trestu za zabitie muža počas bitky v bare, zatiaľ čo sa snažil ochrániť svoju manželku Sofiu (Ana de Armas), teraz Pete pracuje ako drogový kuriér pre poľskú mafiu v New Yorku, kartel riadený neľútostným Generálom (Eugene Lipinski). Pete je však aj informátorom FBI, ktorý agentke Erice Wilcoxovej (Rosamund Pike) poskytuje informácie o Generálovi pre neoficiálnu operáciu, ktorej cieľom je jeho zatknutie. Keď sa však operácia FBI nepodarí, čo má za následok smrť tajného policajta, detektív Edward Grens (Common) začne vyšetrovať vraždu, pričom sa mylne domnieva, že je za ňu zodpovedný Pete. Pete je donútený FBI, aby sa vrátil do väzenia v ktorom sedel aj predtým, aby zlikvidoval kartel zvnútra. Keď už sa však nemôže spoľahnúť ani pomoc FBI, jediný spôsob, ako môže zachrániť seba a svoju rodinu, je útek z väzenia... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (162)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mužské osadenstvo sa môže falošne tešiť na Rosamunde Pike a Anu de Armas. Ale naozaj len márne, pretože zo Španielky nám urobili ovcu, ktorú by nejeden bača chcel ostrihať, ale inak jej brčky vôbec nesvedčia. A Rosamunde to s make-upom ešte naopak svedčí, no v ostrom svetle sa už začínajú prejavovať prvé príznaky anglosaskej zošuvereniny. Ostáva tak sa sústrediť len na thrillerovú linku, ale čo ja viem, dá sa vôbec nazvať thrillerovou? Nemá thriller znamenať napätie? Tu skoro žiadne nie je. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Kvůli výkyvům počasí a s nimi spojenými změnami tlaku, teplot a rosného bodu došlo k tomu, že dnešního dne boduji značně vysoko. U filmu The Informer se mě navíc zmocnilo téměř nadšení nad tím, že se po čase zase objevil snímek, jehož děj se odvíjí v šedé zóně- hodní nejsou vlastně až tak hodní a zlí nejsou až tak zlí, až na ty, kteří jsou. Takže jsem dostal záležitost s výbornou akcí a ještě propracovanější manipulací, s kvalitním hereckým obsazením, všudypřítomnou ruskou mafii navíc nahradili Poláci, a to by jistě ocenil i Patryk Vega. ()

Reklama

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Film sa zameriava primárne na cestu Petea Koslowa (Joel Kinnaman), no sekundárne rieši nevýrazné a klišé vedľajšie línie agentky Wilcoxovej (Rosamund Pike) a detektíva Grensa (Common). V konečnom dôsledku sa nevenuje ničomu plnohodnotne. Záver pôsobí odstrihnuto a nedozvieme sa ani ako skončil poľský bos Generál, o ktorého celý čas išlo. Ochota niektorých postáv pomáhať Koslowovi je príliš neautentická a i keď vo filme hrá niekoľko mojich obľúbených hercov, žiaden zo seba nedáva maximum. ()

Ouwen 

všetky recenzie používateľa

Režie je skvělá, ale nedokážu se nějak smířit s naprosto absurdním útěkem z vězení. To fakt ne. Na seriozní thriller, je tohle opravdu brutální podpásovka. A však, kvůli té režii, fenomenálním hereckým výkonům, dobrým dialogům a přeci jen, zajímavým nádechem, to hodnotím docela kladně. Já se bavil. Ale ne... musim snížit na ten průměr. Jinak, nečekejte akční film. Tady fakt TÉMĚŘ žádná akce není, jen pár výstřelů padne a jeden drsný souboj v lochu. Nic víc fakt nečekejte. ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době jsem konečně narazila na pořádně napínavý krimi thriller, který navíc šlapal jako dobře manazaný stroj. Pomalu jsem si začínala myslet, že něco takového v současnosti už neumí natočit vůbec nikdo. Evropští tvůrci dali těm zámořským zase jednou pěkně na frak. Potěšil mě Joel Kinnaman, který předvedl v hlavní roli naprosto strhující výkon, čímž mimo jiné výrazně přispěl k mistrně vygradovanému závěru celého příběhu. (85%) ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené