Reklama

Reklama

Tri sekundy na prežitie

  • Česko Tři vteřiny (viac)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý vojak špeciálnych jednotiek a veterán z Iraku a Afganistanu. Po odpykaní si trestu za zabitie muža počas bitky v bare, zatiaľ čo sa snažil ochrániť svoju manželku Sofiu (Ana de Armas), teraz Pete pracuje ako drogový kuriér pre poľskú mafiu v New Yorku, kartel riadený neľútostným Generálom (Eugene Lipinski). Pete je však aj informátorom FBI, ktorý agentke Erice Wilcoxovej (Rosamund Pike) poskytuje informácie o Generálovi pre neoficiálnu operáciu, ktorej cieľom je jeho zatknutie. Keď sa však operácia FBI nepodarí, čo má za následok smrť tajného policajta, detektív Edward Grens (Common) začne vyšetrovať vraždu, pričom sa mylne domnieva, že je za ňu zodpovedný Pete. Pete je donútený FBI, aby sa vrátil do väzenia v ktorom sedel aj predtým, aby zlikvidoval kartel zvnútra. Keď už sa však nemôže spoľahnúť ani pomoc FBI, jediný spôsob, ako môže zachrániť seba a svoju rodinu, je útek z väzenia... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (162)

anderson 

všetky recenzie používateľa

Zapliesť sa s poľskou mafiou, federálmi a NYPD je poriadna smola a ak máte rodinu je to defacto rozsudok smrti. Hlavný hrdina hrá vabank a okolnosti i ľudia, ktorých považoval za spojencov nad ním zlomili palicu. Inými slovami sú to vypočítaví hajzli, ktorí si nechcú zašpiniť ruky keď sa namočia do "prúseru". Ak však nemáte v hlave piliny, máte tú správnu motiváciu a kúsok zaslúženého šťastia, je aspoň malá pravdepodobnosť, že z tohto srabu nejakým zázrakom vyviaznete živý... Napínavý policajný triler pri ktorom som po nesmierne dlhej dobe držal hlavnej postave všetky palce a prežíval som s ňou až fyzicky nepríjemné pocity úzkosti z udalostí, ktoré sú neodvratné. To všetko s perfektne a presne obsadenými hercami, pomerne inteligentným scenárom a atmosférou, ktorá hustla každým okamihom. Za štyroch poctivých práskačov. (28.5.2021) ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Dobrý film, ktorý mohol byť kľudne jeden z najlepších filmov roka 2019. On tie ambície však vôbec nemal. Chcel byť priamočiari, nekomplikovaný, plný dobre zahraných postáv. Príjemné prekvapenie u ktorého si celú dobu budete hovoriť, že konečne nikto nechcel Oscara, konečne nikto nechcel prekračovať tieň vlastného žánru, ale pritom dokázali neskĺznuť do béčkovosti. Voči postavám si dokážete vytvoriť prirodzené, ničím nesilené sympatie/nesympatie. Ano, vo výsledku tuctovka, ktorej však funguje chémia (postavy, prostredie, zápletka) na výbornú. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Byl by to docela slušný film kdyby Kinnaman jako by nepřešlapoval na místě.Buď ho brzdila režie anebo fakt nevěděl jak má hrát.Po delší době opět film ,který na mě dělal dojem, že režisér ani nebyl přítomen.Pike už jsem ve filmech potkala několikrát ,ale ona rozhodně není akční herečka.Umí si ji někdo představit ,že si to s někým rozdá na place v bitce?Já tedy ne. ()

sepp 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bylo velmi nečekané a velmi příjemné překvapení! Má to spád, zápletka není úplně tupá jak bývá zvykem, i když vychází ze známých premis, pár scén i vyloženě překvapí.Opravdu klobouk dolů před scénaristou, dlooouho mě film s podobnou tématikou tak nezaujal a nevtáhl do děje. Joel Kinnaman je zvláštní typ herce , kterému tato role celkem sedla, stejně jako Rosamund Pike. Opravdu se dají vytknout v podstatě jen maličkosti. Za mě paráda. ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Povedený krimi thriller (ty chybějící žánry už jsou na té naší databázi na pováženou!), kde se odhadem dvě třetiny nehtohryzně a napínavě neděje vlastně vůbec nic. Což prosím nechápat jako výtku.  Díky promyšlenému (bez ironie) scénáři  a nejen typově přesným hercům se divák rozhodně ani tři vteřiny nenudí.   Výbušný závěr už možná byl lehce fantaskní, stejně jako náhlá Owenova nedovtipnost, přesto jsem neměl pocit "taktické věrohodnosti", díkybohu. Čtyři spokojené. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama