Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Diskusia

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

Viděl jsem všechny díly, ale ten herec Tiffin by potřeboval dobrý scénář.. Nehraje špatně, je drzý a svůj, ale stále řeší Tessu.. Dokola a dokola.. Potřebuje pořádný film.. 

wufik

wufik (hodnotenie, recenzie)

Nektere pribehy jsou jako zivota. Tohle se stalo moji kolegyni... Krasny. 

Doomedx

Doomedx (hodnotenie, recenzie)

Muze mi nekdo poradit knihu nebo film velmi podobný tomuto? Není to pro me a moc se v tom nevyznam ale udajne kniha / film referuje i na pride and prejudice

 (hodnotenie, recenzie)

20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované "After We Collided" a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu After.

Peytl

Peytl (hodnotenie, recenzie)

Že je TheKniGht nějaká nepovedená verze translatoru... jinak si jeho komentář nedokážu vysvětlit.

na príspevok reagoval Wacoslav1

Allien.9

Allien.9 (hodnotenie, recenzie)

Výsek z oficiálního popisu knihy: "Tessa se už vzdává naděje, že Hardinga dokáže zachránit. Jedině že by obětovala samu sebe. Stojí jí však láska za tak vysokou cenu?" Meh. 50Shades:TheTeenVersion.

spreyeers

spreyeers (hodnotenie, recenzie)

Při shlédnutí traileru jsem nabyl dojmu, že to má být něco jako Fifty Shades of (cokoliv). Tak uvidíme...

Reklama

Reklama