Reklama

Reklama

Hviezda

  • Slovensko Šťastná hviezda (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý, ale odvážny oslík menom Bo vždy sníval o tom, že život pri vidieckom mlyne vymení za väčšie dobrodružstvo. Jedného dňa sa odhodlá k úteku a spojí svoje sily s roztomilou ovečkou Ruth a Daveom, smiešnym holubom so vznešenými túžbami. Spoločne s trojicou tiav vtipkárok a niekoľkými výstrednými obyvateľmi stajne sa Bo a jeho noví priatelia vydávajú v ústrety šťastnej hviezde na výprave ich snov. Čaká ich veľa zábavy a navyše sa stanú súčasťou najväčšieho príbehu všetkých čias. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (29)

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa veľké prekvapenie. Natočiť biblický príbeh tak, aby obsahoval všetko podstatné a bol navyše zábavný? Tomuto hovorím zázrak ;) Príbeh výborne funguje, nie je ani banálny, ani príliš výchovný, naopak je dobrodružný, fantastický, milo prerozprávaný pre malé deti a zároveň nenudil ani mňa. V porovnaní s najšpičkovejšími rozprávkami súčasnosti mu možno niečo chýba, ale za tú guráž, s akou sa podarilo tvorcom prerozprávať tak náročný biblický text, dávam plný počet. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Už, když jsem viděl trailer tak mě to přišlo takové nemastné neslané a realita je stejná. V podstatě je to o tom, že Osel, Ovce, Holub (který zpívá a snaží se být cool) a 3 Velbloudi pomáhají Marii s Josefem do Betléma kde má porodit Ježíše. Přismrdá se do toho ještě jakási myš,zpívající kůň a kozel nebo co to bylo. Naopak po nich jde 1 voják Heroda a 2 psi. Do toho přidejte zhruba 4-5 písní (většinou náboženských sraček ve stylu Narodil se Ježíš velebte ho nebo Marie kdybys věděla, že porodíš spasitele a podobné sračky) z nichž zaujme jen 1 a žádný humor a máte celý film. Chválím animaci a to, že na konci zachránil ty psy (i když to se dalo čekat) + postavu té ovce, která měla jediná potenciál bohužel absolutně nevyužitý. Na podívání ok za den zapomenu o čem to bylo. ()

Reklama

Reyer 

všetky recenzie používateľa

Vcelku animované filmy mám rád. A kombinace animace a vzdělání, tak to beru. Narození Ježíše může zaujmout všechny (i nevěřící) v kombinaci s líbivou hudbou a vtipnými scénky. Samozřejmě se najdou tací, co budou kritizovat nevhodnou podkreslující muziku jako (soul, western, Elvis apod…). Za mě skvělý relax společně se vzděláním po boku mých synů. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Star" je pre mňa veľkým sklamaním. Ale akosi sa stalo roku 2017 zvykom, že animované filmy ma zväčša sklamali a nepriniesli to, čo som chcel vidieť. Takže tam môžem len tento prihodiť na kopu. Čo je dobré na filme? Animácie sú celkom obstojné, no mám pocit, že už som videl aj kvalitnejšie a zaujímavejšie a myslím si, že herecké výkony jednotlivých hercov, ktorí boli povolaní na dabing tohto filmu sú uspokojivé. Mary a Joseph sú dobré postavy a kedykoľvek sa film sústredí na nich, tak si myslím, že to je celkom zaujímavé. Len problémom filmu je, že sa na jeden z najzaujímavejších príbehov pozerá z úplne nesprávneho uhla pohľadu. Pretože je to teraz podané z pohľadu zvierat, ktoré majú vytvárať opäť modernú komédiu pre detských divákov. Nevadilo by mi, že príbeh o narodení Ježiša Krista je podaný takto. Dokonca si myslím, že by to mohlo trošku aj deťom priblížiť niektoré veci, no prečo to chcú robiť ako modernú komédiu v štýle ako keď sme tu mali film "Angry Birds". Leže tam boli animácie na úplne inej úrovni a vo svete týchto postáv to bolo zmysluplnejšie, než tu. Takže je to podľa mňa veľmi slabo spracované. Myslím si, že to zobralo úplne nesprávne štúdio, ktoré sa to rozhodlo spracovať. Film, z ktorého sme mohli dostať niečo skutočne silné, no reálne je to predvídateľné, slabé a zbytočne sa to snaží byť vtipné, keď humor štýlu vrtenia zadkom je to posledné čo by sme chceli v príbehu o narodení Krista. Myslím si, že detskí diváci sa zasmejú, no ich rodičia budú z toho frustrovaní. Najmä ak budú chcieť niečo, čo by dokázalo viac zapôsobiť. Tento film to proste v sebe nemá. Hodnotenie: C ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade bolo odvážne dať za hlavnú postavičku osla, ktorý sa nápadne podobá na osla zo Shreka. Tento našťastie nieje tak šialený až natvrdlý. Na druhej strane nieje ani komický. Ak chcete animák, na ktorom sa pobavíte, tak toto nieje dobrá voľba. Je to skôr "náučná" road snímka. Ono je to celkom nuda, nieje dôvod si to kedykoľvek pozrieť znova, ale veľa vecí sa podarilo. Animácia je jedna z najkrajších aké som u animáku videl a krásne a zaujímavé sú aj zvieratá. Pochválim aj sexi hlavnú ženskú postavu Máriu, ktorá sa náramne podobá na Jennifer Connelly. Zhrnuté podčiarknuté - nieje to najlepší animák, ale videl som veľa príšerných animákov a preto sa nebojím hodnotiť vysoko. Možno len neviem, či deti pochopia, čo sa to Márií derie z vagíny. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama