Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nedávno ovdovelý Garret Blake (Kevin Costner) sa pokúša vyrovnať so smrťou svojej milovanej manželky Catherine naozaj svojským spôsobom: píše jej dojemné ľúbostné listy, ktoré potom zatvára do prázdnych fliaš a hádže do oceánu! Jedného dňa jednu z týchto fliaš nájde vyplavenú na pláži rozvedená mama malého Jasona (Jesse James), pôvabná reportérka Theresa Osborneová (Robin Wright Penn) – a jej obsah ju natoľko chytí za jej ťažko skúšané srdce, že sa rozhodne autora tohto nádherného, a zároveň neuveriteľne zúfalého vyznania za každú cenu nájsť. Netuší, že nájde oveľa viac, ako pôvodne dúfala – no nielen to... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (171)

zuzinka2 

všetky recenzie používateľa

Skoro celou dobu docela příjemný romantický film, který by si zasloužil happyend. Ten konec mi prostě k celkovýmu charakteru filmu neseděl. Jinak mi občas přišlo, že je tam až příliš romantických klišé. Ale herecké výkony byly skvělé, hlavně se mi líbila vedlejší role Paula Newmena, který podává nejlepší výkon filmu. Kousek za ním je opět skvělá Robin Wright Penn, které to s Costnerem slušelo. Celkem docela silné tři hvězdičky. ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

NOVA CINEMA HD - Druhý film na předlohy od Sparkse, který jsem shlédnul během 24 hodin, fakt náhoda. Tentokráte jeho nejstarší počin a oproti "Co s láskou" to bylo o chlup horší. Zde si nemohu stěžovat na obsazení a herecké výkony, které zpravidla u Sparksových filmů dost pokulhávají, Costner s Wrightovou zahráli dobře, ale to táhlé a zdlouhavé tempo + dlouhá stopáž to táhly dolů. 65% (with J.) ()

Reklama

Rocky62 

všetky recenzie používateľa

Romantická dramata nejsou sice pro mě tím pravým šálkem čaje, ale čas od času si svuj filmový jídelníček zpestřím tímto žánrem a mohu prohlásit, že tohle zpestření mi docela zachutnalo. Romantiky je tu akorát, herci působí velmi sympaticky a celé to má jakési fluidum, díky kterému se na to dobře kouká. Uznávám, že závěr je možná trochu sentimentální, ale mě to nevadí, i tak jsem spokojen. ()

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Za prvé, s manželkou sme sa pri tomto filme pohádali. Aj preto dám nízke hodnotenie. Ako sama uviedla pri "Tranzformeroch" sa nám to nestáva. Len pre úplnosť, film Transformers ani žiadnu jeho odnož nikdy nevidela. Jednu hviezdu dám za herecký výkon Paula Newmana, pol hviezdy za to že Costner je desný sympaťák a pol hviezdy za jej krásne vlasy. Ostatok ohodnotím stručne slovami - K O K O T I N A. Už len fakt, že kvantum novinárov v štýle CSI pátralo po autorovi správy vo fľaši uráža moju prirodzenú inteligenciu. Moja manželka a s ňou všetky ženy by mi teraz pravdepodobne povedali, že žiadnu nemám (aj v tom môže byť pes zakopaný), každopádne ťahalo sa to ako hlien a jednalo sa o umelo vykonštruované citové vydieranie a ženy prosím, nerýpte sa mužom vo veciach, najmä ak viete, že sú po blízkych zosnulých. Ďakujem. ()

ElizabethB 

všetky recenzie používateľa

Samozrejme, Nicholas Sparks a jeho “úžasné” konce…Čo som čakala od toho chlapa?! Knižne som tu česť mala len raz, filmovo viackrát a vždy to skončilo rovnako – zo slzami v očiach. Vďaka Message in a Bottle som si užila dve hodinky plné romantiky, ľudských túžob , nádeji, nehovoriac o Costnerovom šarme zrelého muža. A záver? Tak ten... proste ignorujem. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse (Dlee)
  • Děj filmu se odehrává v Chicagu (nachází se ve státě Illinois při pobřeží Michiganského jezera) a na bariérových ostrovech Outer Banks u pobřeží Severní Karolíny a jihovýchodní Virginie, na východním pobřeží USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama