Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chicagská policistka Sharon (Jennifer Lopez) se při pronásledování zločince dostane do smrtelně nebezpečné situace. Dílem šťastné náhody jí pomůže neznámý muž (Jim Caviezel), který vraha odzbrojí a zachrání Sharon život. Bylo Catchovo nečekané zjevení v pravou chvíli skutečně jen dílem příznivé souhry náhod, nebo šlo o osudový záměr? Sharon a Catch se totiž už jednou setkali a to za velmi dramatických okolností. Policistku a jejího zachránce záhy spojí citový vztah, ve kterém se společně pokusí vyrovnat s temnými tajemstvími své minulosti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (135)

robo7773 

všetky recenzie používateľa

*** (46 bodov zo 100) Čo uz by som mohol komentovať k tomuto filmu, veď nie je čo okomentovať. Celé je to také fádne a mdlé, že asi ani viac nemôže byť. Klasický vzor tretotriedneho filmu, ktorý je tak dobrý si pozrieť pre staré tetušky pri žehlení. Ničím ma film nezaujal, a mal som obrovské problémy nezaspať pri nom. Uplná strata casu a k tomu aj Jennifer zabudla ukázať svoje krásne poprsie, takže aj tí ktorí by si chceli pozrieť film len kôli kúsku nahoty tak budú sklamaní!!! ()

carly 

všetky recenzie používateľa

mám tento film rada. je taký smutnokrásny. Jim Caviezel je neodolateľný a Jennifer tu podala jeden zo svojich lepších výkonov. ich utrápené duše, ktoré až v tom druhom nájdu pokoj sú zvláštne skutočne neskutočné. je to ľúbostný príbeh, ale je v ňom dostatok drámy, aby nebol presladený. a spokojný (nie šťastný) koniec predišiel melodráme. ()

Reklama

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Velmi slabě průměrný, spíš podprůměrný, velmi snadno zapomenutelný film, který sice vyloženě neurazí, ale ani ničím nenadchne. Co mě rozhodně nenadchlo, byl tupý výraz Jamese Caviezela, který mi silně připomínal hodně podobný tupý výraz Steva Carella. Aspoň že na tu JLo se v r. 2001 dalo jakž takž koukat. Ovšem dějově je to dost o hovně prakticky od začátku do konce. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

romantická dráma nie je môj srdcový žáner, aj keď aj v rámci neho sa môžu vykryštalizovať kvalitné tituly, ale ak vo filme s touto predispozíciou figureje Jennifer Lopez, tak naozaj neočakávam nič iné, ako americké sladidlo - a veru nič iné mi ani nebolo ponúknuté. Caviezel je síce sympaťák, ale jeho záhadnosť naberá vo svetle nového vzťahu s policajtkou, ktorej obsadenie sa minulo účelu, ak chcel autor ukázať, aké ojedinelé a ťažké je byť ženou v policajnom zbore (čomu úvod filmu nasvedčuje), skôr rozmery nepríjemnej a otravnej než vskutku "mysterióznej" a príťaýlivej. Koniec sa mi vonkoncom nepáčil, ostatne, dopozeral som sa až k nemu, a to vďaka mnohým fyzickým danostiam hlavnej protagonistky. ()

farmnf 

všetky recenzie používateľa

Po druhém shlédnutí jsem zvednul hodnocení na 2 * . JLo mě vlastně příjemně překvapila, že sem tam dovede i hrát. V první polovině této americké sračky se něco odehrává a šlo by z toho i vytěžit středně zajímavý příběh. Druhá polovina je melodramatická snůška hloupých keců, viz scéna na hřbitově, no to by se jeden i mnozí poblili. Proč ten film vlastně mám, je jasné. Jlo není umělkyně, je to portorikánská číča na kterou je příjemné se dívat, zvlášť když celý den musím sledovat 150 hnusných smradlavých dementů v práci. Ti také hrají role podle zpackaného scénáře jako v tomto případě Jlo. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (8)

  • Počas celého filmu môžeme vidieť šálky s názvom "Tully's coffee", ale žiadna takáto reštaurácia ani bar sa v Chicagu, kde sa dej odohráva, nenachádza. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama