Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chicagská policistka Sharon (Jennifer Lopez) se při pronásledování zločince dostane do smrtelně nebezpečné situace. Dílem šťastné náhody jí pomůže neznámý muž (Jim Caviezel), který vraha odzbrojí a zachrání Sharon život. Bylo Catchovo nečekané zjevení v pravou chvíli skutečně jen dílem příznivé souhry náhod, nebo šlo o osudový záměr? Sharon a Catch se totiž už jednou setkali a to za velmi dramatických okolností. Policistku a jejího zachránce záhy spojí citový vztah, ve kterém se společně pokusí vyrovnat s temnými tajemstvími své minulosti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (135)

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Jeden koment mimo film...Pokud bych měl hodnotit to, co jsem včera viděl na NOVA CINEMA, tak bych musel dát odpad. Ti se teda zase předvedli v plné parádě. Dát film plný vulgarismů od 20:00 jen aby nahonili sledovanost, přičemž půlka z 97minut je proložená reklamami a druhá půlka vypípaná. Jako sorry, ale vypípávat scény ve filmu? Tý Nově asi fakt úplně hráblo... ()

Turiec 

všetky recenzie používateľa

Nie je mi úplne jasné, či malo ísť o krimi (strelený a nevhodný názov Policajtka), romantický, mysteriózny film, alebo rodinnú drámu. Tvorcovia vyskúšali z každého niečo a vytvorili podpriemerný guľáš, kde kadečo začali a nič nedokončili. Najlepšie z toho vychádza rodinná dráma, keďže romantika sa medzi hlavnými predstaviteľmi moc nediala. Chýbala tam iskra, ktorá by diváka presvedčila, že sa muž so ženou priťahujú. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Luis Mandoki /Kdyz muz miluje zenu/ natocil nudny a podpriemerny film, ktorom exceluju dvaja herci, co vobec nevedia hrat, a to James Caviezel /Umuceni Krista - inak je to herecke drevo na pohladanie, ten nezahra nic/ a druhe herecke drevo sa vola Jennyfer Lopez- ta je na tom podobne ako Caviezel, ak nie este horsie. No a tak vznikol tento podpriemerny paskvil. Dejova linia je slaba a nevyrazna, po hereckych vykonoch ani chyru ... no dopozeral som to ledva, ledva. Fakt ako, taketo filmy radsej nie : 30 % ()

lareinna 

všetky recenzie používateľa

Na mňa konkrétne tento film urobil dojem :) Páčil sa mi príbeh, tiež tempo, absolútne nemám nejaké extra výhrady. Nie je to trhák, ale malo to zaujímavú atmosféru, ktorú určite podporili aj herci. Jennifer mám rada, čiže páči sa mi v každom filme a James Caviezel je krásny muž :) Čiže Jennifer a Jim = skvelé :) Jednoducho nemám výhrady :) ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Vedle celkem obstojné a věrohodné Lopezové podává Caviezel jeden z nejhorších hereckých výkonů vůbec. Jeho hrdina je navenek i uvnitř rozervaný a přesto mu to nelze věřit. Hrdina je sice zmaten vývojem životních událostí, ale i herec je evidentně zmaten a neví, kdy se smát a kdy plakat. A celkově je tenhle film průhledný jako průstřel v okně. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (8)

  • Počas celého filmu môžeme vidieť šálky s názvom "Tully's coffee", ale žiadna takáto reštaurácia ani bar sa v Chicagu, kde sa dej odohráva, nenachádza. (Raccoon.city)
  • Pieseň, ktorú Catch (James Caviezel) a flautista hrajú v nočnom klube, je "Nature Boy" od Nata 'King' Colea. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama