Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo vianočnej novinke sa Martha, Bethany a Fridge vracajú do hry nájsť Spencera po tom, čo záhadne zmizol. Zisťujú však, že hra sa zmenila a prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie ako predtým. Pretože Jumanji viac nie je len džungľa, ale aj horúce púšte či zasnežené pohoria s novými, nebezpečnými nástrahami… (Itafilm)

Videá (5)

Trailer 3

Recenzie (492)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Až do momentu, keď si vymenia telá do toho pôvodného stavu z minulej časti, som to videl na štyri hviezdičky, pretože duo DeVito a Glover je fakt vtipné a dovtedy to stojí dosť na nich. Potom, keď sa z Glovera stane kôň, už to ide opäť v starých kolajách, tentokrát snáď úplne bez príbehu, a dojemný záver s koňom a “staroba je dar” je už úplne olol. 65%; Smial som sa asi trochu viac jak pri prvej časti. Ps: Karen Gillan je najsexi Lara Croft ever. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa funkčnejšie ako Welcome to the Jungle. Jednak je to zábavnejšie, akčnejšie a má to aspoň naznak príbehu. Kasdan je sebavedomejší, netlačí na pílu a necháva vtipy krásne doznieť. Stále je to digitálne ako šľak a záver je správne cukrový ale aspoň z toho cítiť dobrodružstvo.. čo na tom, že vzťah sú povrchné.. a ak by vznikla tretia časť a niesla sa v podobnom duchu, asi by som si ju užil. Sú to síce 4 slabé hviezdy ale naozaj som sa na tomto zabavil. A Danny DeVito je malý Boh. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Sice trošku dlouhá, ale jinak poctivá zábava pro celou rodinu, která je sice o něco slabší než předešlý díl, ale i tak dokáže ty dvě hoďky udržet pozornost. Přibylo pár postav i několik výzev pro herce, kteří v rámci svých možností obstáli, CGI má solidní úroveň a několikrát jsem se zasmál. A víc jsem ani nechtěl. 70% ()

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa

"No shit, he's an NPC? So he has a limited number of things he can say, right?" "Just like my friend Carl." ____ Sequel modernizované verze kultovního 'Jumanji' opět lukrativně využívá principu gamifikace, a jakožto dobrodružná akční oddechovka dozajista splňuje svůj primární modus operandi. Kevin Hart, Jack Black, Danny Glover, a Danny DeVito si každej frk kradou pro sebe - charismatický herecký ansámbl je jedním slovem bezchybný.... Sice je pokračování svým pojetím přespříliš kýčovité a patetické, částečně postrádá čaro svého předchůdce, a mnohdy recykluje originální prvky z jedničky (dance fight či running joke s abilitami a úmrtími), ale zásadně jde o bezstarostnou blockbusterovou jízdu, kterou nelze brát jakkoliv vážně, a kterou jsem si upřímně užil - čímž snímek splnil svůj účel. Završení trilogie bych kupodivu uvítal.... VERDIKT: 7,3 mandrilích řitopichů z 10 ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Nebudem sa sám seba pýtať, prečo si podobné kusy ešte aj dodnes pustím, pretože by som žiadny zmyslupný argument nenašiel. Kedysi som takýto výber ospravedlňoval faktom, že každý z nás má potrebu obšas vypnúť mozgové kotúče a navodiť neutrálny myšlienkový stav. Dnes mi to už ale nejak u sebe sama neprechádza, a tak sa vyhovárať nebudem. Tento žáner je dôkazom toho, že človek občas potrebuje robiť alebo vidieť veci, ktoré vôbec, ale Vôôôbec, nedávajú zmysel. Je to základnou podmienkou žitia a zdravého fungovania. Asi. ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (10)

  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)
  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Súvisiace novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (viac)

Reklama

Reklama