Reklama

Reklama

Psia duša 2

  • Česko Psí poslání 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Psia duša 2 je voľné pokračovanie úspešného filmu o vernom psom kamarátovi, ktorý nakoniec nájde svojho strateného pána. Bailey je dobrý pes. Má za sebou niekoľko rušných a pohnutých životov, ale svoju misiu splnil a teraz si spokojne žije u svojej rodiny. Až kým sa neobjaví nový prírastok – malá Clarity, ktorá bude tiež čoskoro potrebovať svojho verného štvornohého ochrancu. A Bailey svojmu pánovi sľúbi, že sa o ňu postará. Podmanivý príbeh nádeje, bezhraničnej oddanosti a najmä lásky chytí za srdce nielen majiteľov domácich miláčikov. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (152)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

První psí poslání mělo originální myšlenku a pro všechny pejskomily nabízel opravdu příjemnou, dojemnou i vtipnou podívanou. Úspěch byl zaručen, pokračování tím pádem také. Hlavní hrdinové omládly, psí rasy změnily a časové rozpětí je také menší. Bohužel film jede na jistotu a opět přináší vtipné chvilky s roztomilými pejsky a střídá je s chvilkami dojemnými. Film už nemá to kouzlo prvního dílu a nedojímá ani nebaví, tak jako předtím. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Potrpím si na filmy o psoch, takže im v prípade potreby som ochotný čo-to odpustiť. Ale v prípade Psej duše 2 to spočiatku bolo extrémne sladké a gýčové i na mňa a to už je vážne čo povedať. Potom to prestalo byť sladké a gýčové a začalo to pripomínať drámu Davida Lyncha s psychopatickými stalkermi, mŕtvymi otcami, zničenými dôchodcami a matkami alkoholičkami. Avšak keď som to s filmom v polovici začal prudko vzdávať, situácia sa vylepšila a po „ľahnutí“ si pred Trentom to ako celok začalo ísť prudko hore, hoci to k dokonalosti malo fakt riadne ďaleko (uponáhľaný koncert vo večernom podniku, celý čas to k tomu smerovalo a napokon to odbavili behom pár desiatok sekúnd, Cuja na nich). Kathryn Prescott šarmantná, Henry Lau sympaťák a koniec patričný doják. ()

Reklama

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Po jednotke, ktorá ma ohúrila, som sa síce dvojky bál, ale pozrel som si ju aj zo zvedavosti, ako sa tvorcom podarilo posunúť príbeh a čo vymysleli, keďže má ešte o kúsok lepšie hodnotenie. Emocionálne to je rovnako silné a teší ma, že aj príbeh je silný a iný zároveň. A oceňujem na jednotke aj dvojke zároveň to, že sú to filmy, ktoré si človek (aspoň teda ja) rád zapne znova, a to pokojne na druhý deň. ()

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

Som taký naivný, že dávam stále na pocity? Lenže tie z tohto filmu jednoducho boli topkové! Chytilo ma to za srdce tak veľmi, že som to vôbec nečakal. Krásny film s mnohými silnými momentkami, kde Vám aj tá hnusná čivava je roztomilá, a viete, že takých psov by ste brali hneď :). Čert zober, že to takto v reálnom živote nefunguje... Bolo to rodinné, bolo to drobet romantické a dramatické, bolo to mierne fantasy... bolo to najmä krásne :). Výsledok sa počíta, a ten ma dostal naplno! ()

Najt 

všetky recenzie používateľa

Přímé pokračování prvniho dílu. V podstate se jedná o druhou část jedničky. Hodnotit pouze dvojku lze těžko, protože je to jen půlka a i když byla jednička o trošku lepší, tak dvojka zakončuje celý příběh. Konec byl parádní a zakončuje myšlenku o smyslu života. Celkově nás oba dva díly provedou nádherným i když místy těžkým, ale krásným životem našeho hlavniho hrdiny, životní cestou plnou emocí a těžkých chvil ostatních lidí a zažijeme neskutečnou poušť napříč časem. Zkrátka jako celek je toto masakr. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)
  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)

Reklama

Reklama