Reklama

Reklama

Harley Quinn

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2023), 18 h 5 min (Minutáž: 21–45 min)

Hrajú:

Kaley Cuoco, Alan Tudyk, James Wolk, Diedrich Bader, Lake Bell, Rahul Kohli, Jason Alexander, Wanda Sykes, J.B. Smoove, Ron Funches, Tony Hale (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(47)

Harley Quinn se konečně jednou provždy rozešla s Jokerem a pokouší se prosadit jako královna zločinu v Gotham City. V seriálu vystupují Harley Quinn, Poison Ivy a celá řada starých i nových hrdinů a padouchů z vesmíru DC. (HBO Max)

Recenzie používateľa MERKATtv k tomuto seriálu (5)

Harley Quinn (2019) 

Prvé dve série patria medzi to najlepšie čo animované seriály pre dospelých kedy priniesli. Veľmi originálne poňatie DC postáv a zábavný trefný humor. Korona ovplyvnila ale produkciu tohto seriálu a veľmi dlho trvalo kým sme sa dočkali pokračovania. Avšak po dvoch skvelých sériách sa zo seriálu stala iba kompilácia vtipov o sexe. Naozaj som veľmi sklamaný lebo seriál už nemá čo ponúknuť a na to aký mal skvelý štart je to veľmi smutné. Stále mám rád tento seriál ale bol by som radšej ak by nepokračovali lebo je to fakt miestami trápne. ()

You're a Damn Good Cop, Jim Gordon (2020) (S01E06) 

Kite Man (hell yeah!) je späť a na scénu prichádza Queen of Fables v ľudskej podobe. Zatiaľ je tento seriál jedna z najlepších vecí ktoré som videl tento rok. ()

Harley Quinn Highway (2020) (S01E11) 

Táto epizóda bola veľmi zlá. Začína tu byť pokus o nejaký príbeh a neviem či sa to do takéhoto seriálu hodí. Viac sa mi páči epizodický formát. Taktiež scéna na Harley Quinn diaľnici bola veľký bizár a strašne odveci. ()

The Final Joke (2020) (S01E13) 

Skvelé finále série. Neviem sa dočkať na druhú... ()

The Runaway Bridesmaid (2020) (S02E13) 

Som rád ako to skončilo. Síce by som radšej videl Ivy s Kitemanom ale predsa len Harlivy je v komiksoch kánon. ()

Súvisiace novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (viac)

Reklama

Reklama