Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(viac)

Recenzie (56)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

Natočené podľa klasickej šablóny DC animovaných komixov plus selfie a miestami ľahkovážnosť medziľudských vzťahov, inokedy pokus o hĺbku, ktorý však nemá veľa priestoru. Hlášky sú ľahké, nie kultové. Film ľahko vyšumí z hlavy. Chýba tomu zmysluplnejší a zaujímavejší konflikt a hlbšie sa ponorenie do postáv. Po Batman v Superman: Dawn of Justice asi lepšia adaptácia už nebude. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Vazne to muselo mat v nazve ten megaspoiler? Animovany remake posledneho aktu BvS. Akurat krvavejsi (vratene odtrhnutej rucicky, nozicky a j hlavicky) a drsnejsi. Ale najlepsie to funguje v komornych pasazach. Kludne to mohlo mat o pol hodku navyse. Po dlhsej dobe zase paradny DC animak. Vo svojej kategorii v pohode 9/10. Ale starsi Doomsday je predsa len trochu lepsi ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Co se týče filmů, měli jsme tu už Batman v Superman a dokonce i animák Doomsday. Tento příběh tedy už spousta lidí zná a není důvod, proč jej adaptovat o pár let později znovu, nebo ano? Odpovědi se diplomaticky vyhnu, ovšem musím pochválit (opět) animovanou divizi Warner Bros, která nám každý rok sype další a další (většinou dost povedené) příběhy ze světa našich milovaných hrdinů z nakladatelství DC a opět je u toho Sam Liu. Určitě se nejedná o nejpamětihodnotnější produkt z této dílny, ale pro fandy další skvělá jednohubka. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

DC aj v tomto prípade potvrdzuje, že i keď mnohé hrané filmy z ich dielne nepatria medzi klenoty kinematografie a Marvel si z počinov konkurenčného štúdia neraz právom robí srandu, animáky im skrátka sedia. The Death of Superman je skvelou akčnou zábavou, ktorá svoje nedostatky úspešne zakrýva dobre budovaným napätím, hraním sa s emóciami diváka a primeranou surovosťou. 8/10 ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtová animace strádá v detailech pozadí, při chůzi či plutí krabicových aut, nicméně dynamické bitky a postavy vykresluje dobře – a o ty jde především. Citlivý náhled do nitra Supermana a jeho nejistoty ve vztahu s Lois z něj tvaruje nečekaně plastický charakter, příjemně živě se pak odvíjejí i interakce mezi členy Ligy nebo záporácké plány Lexe Luthora. Důsledkem je, že se o Supa v zoufale vyrovnaném závěrečném fightu v ulicích Metropolis skutečně bojíte a při jeho posledním, obětavém činu cítíte i patřičné emoce. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama