Reklama

Reklama

Uma (Emma Robertsová) sa prebúdza na odľahlom rajskom ostrove v luxusnej ozdravovni Paradise Hills, kam bohaté rodiny posielajú svoje dcéry, aby sa z nich stali dokonalé dámy. Liečebňu vedie tajomná vojvodkyňa (Milla Jovovichová), zatiaľ čo dievčatá sa zúčastňujú špeciálneho školenia - zahŕňajúceho lekcie etikety, hodiny spevu, kozmetické procedúry, gymnastiku a prísne diéty - ktoré im má počas dvoch mesiacov pomôcť vyriešiť všetky doterajšie fyzické a duševné problémy. Uma sa čoskoro spriatelí s ostatnými obyvateľkami Paradise Hills - Chloe (Danielle Macdonaldová), Yu (Awkwafina) a mexickou popovou hviezdou Amarnou (Eiza Gonzálezová) a čoskoro si uvedomí, že za všetkou tou krásou sa skrýva zlovestné tajomstvo. Začínajú sa preteky s časom, pretože Uma a jej priatelia sa pokúsia uniknúť z Paradise Hills skôr, než ich navždy pohltí a pripraví o ich výnimočnú individualitu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (45)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tohto roku som tu mal jeden film, ktorý je veľmi podobný s tým, čo hovorí "Paradise Hills". A konkrétne ide o "Level 16". Ten film bol ale tak nudný a tak zle napísaný, že sa z toho stala jedna neskutočne pomalá a monotónna jazda. Tentokrát tu máme hneď niekoľko udpatov. V prvom rade Emma Roberts v hlavnej role. Na ňu sa vždy dobre pozerá a dokáže dať role charizmu. Máme tu Milu Jovovich, ktorú som už v serióznej a vážnej role nevidel ani nepamätám. Mám pocit, že asi si priam vyberá role, kde môže byť absolútne šialená. A na konci sa teda môže teda poriadne rozbehnúť. Potom tu máme aj priateľky Umy, ktoré hrajú Elza González, Danielle Macdonald a Awkwafina. Podľa mňa sú tiež veľmi dobrou voľbou a dokážu do toho priniesť nejaké srdce. Osobne najviac sa mi asi z tejto trojice páčila Elza González. Potom sú tu ale veci, ktoré nás nejako moc neprekvapia. Ako fakt, že niečo na tomto ostrove proste nedáva zmysel. Ako fakt, že nedokážu sa udržať hore a ďalšie veci, ktoré jednoducho nefungujú tak, ako by to mohlo na prvý pohľad vyzerať. Všetko zlé je pod povrchom niekde ukryté. Ako celok to relatívne funguje, záverečné vyvrcholenie má svoje dobré momentky a celkovo som celý čas Emme Roberts fandil. A musím uznať, že som sa pri sledovaní nenudil, ako to bolo v prípade "Level 16". Takže ak sa vám to zdá ako zaujímavý námet a chcete si to pozrieť, myslím si, že na jedno pozretie to celkom funguje. Ale myslím si, že raz a dosť. Hodnotenie: B- ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavé utopistické scifi, ktoré kradne, v tomto prípade doslova klonuje, kde sa dá, ale nakoniec nájde svoju tvár. A to aj napriek tomu, že ani nevie, čo chce povedať a aký to má celé zmysel. Nechýba ani nejaké to prekvapenie, taktiež už neraz videné, väčším prekvapením je ale menší odklon od sci-fi k fantasy, čo nemusí každý pobrať. Je ale pravda, že bez Milly a Emmy by si film ani nikto nevšimol. Fikčný svet je málo prepracovaný, nevieme, ako to funguje v reálnom svete a nie všetko je nám vysvetlené aj vnútri komplexu, ako by snáď tvorcovia dopredu rátali s možnosťou pokračovania. ()

Reklama

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Mrzí mě, že některé skutečnosti zůstaly nevysvětlené. Film se tvářil jako takové to klasické indie sci-fi, kde se hrdina, potažmo zde hrdinka, probouzí na bizarním místě a postupem času začne odhalovat jeho temná tajemství. Říkal jsem si, kde, že je to fantasy? No, to přišlo spíš až se závěrem a právě tam jsem si teprve uvědomil, že tenhle film byl zkrátka hodně divný. Určitě jsem se dobře bavil, strašně mě zajímalo, jestli se hrdince podaří utéct a co ji na oné cestě za svobodou čeká, či nečeká. Ale zkrátka nemám rád, když jsou v ději zakomponované i těžko vysvětlitelné prvky, které tak trochu jeho podstatu „ujetého nápravného střediska“ podkopávají a nechávají na volné interpretaci. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Alice Waddington v prvom jej celovečernom filmu sa snaží zaujímavým (a hlavne experimentálnym) spôsobom kombinovať vizuálne prostredie „Disney Girl“ filmov s prvkami známejších sci-fi a fantasy filmov. Ten výsledok je všelijaký – miestami pestrý a farebný, miestami zase (určite nechcene) nevydarený. E. Roberts okrem svojich pink vlasov upozornila na seba s celkom slušným výkonom, vo vedľajšej roli sa nedali zahanbiť M. Jovovich a E. González. Mne trošku vadí, že ten vizuál filmu občas ide na úkor príbehu. Niektoré veci by mali dostať väčšiu pozornosť a mali by byť viac rozobrané. Záver filmu nemusí každému sedieť (ako napríklad mne). Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Takže Emma Roberts príde na nejaký rozprávkový ostrov, kde sa dievčatá z vyšších tried majú stať dokonalými v rámci svojho správania, etikety, kozmetiky, proste všetkého, čo nie je dôležité. Začína to ako nejaká divná Alica v krajine zázrakov, s tým, že čoraz viac máte pocit účinku psychotropných látok. Všetko je oslepivo biele a len občasný výstup Milly Jovovich vám pripomenie, že ten film možno bude mať aj nejaký dej, zvrat, či prekvapenie. Kým sa tak stane, prejde celá hodina. Málokto sa k tomu však dostane, pretože snový prejav strašne uspáva. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (4)

  • Filmaři ve společných ložnicích vytvořili modré osvětlení, které sice divákovi navozuje pocit noci, ale ve skutečnosti by způsobovalo spánkovou deprivaci. Modré světlo (vlnová délka kolem 460 nm) blokuje tvorbu hormonu melatoninu, který je pro dobrý spánek důležitý. (Pavian)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Natáčení probíhalo v Katalánsku v Gironě (Tossa de Mar a v Blanes) a v Barceloně (v Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Parc Audiovisual de Catalunya) a také na Kanárských ostrovech na Gran Canaria. Natáčelo se od 2. dubna do 26. května 2018. (noelcoward73)

Reklama

Reklama