Reklama

Reklama

Freddy vs. Jason vs. Ash

Krátkometrážny / Akčný / Horor
USA, 2011, 14 min

Réžia:

Trent Duncan

Scenár:

Trent Duncan
(ďalšie profesie)

Recenzie (6)

pornogrind odpad!

všetky recenzie používateľa

Další z chujovin T. Duncana. Dřív byli vykradači hrobů, ale tohle je novodobej vykradač hororových kultů. A komu by jestě nestačily ty dvě prasárny co natočil a jsou tady k hodnocení tak na youtube je k vidění další průjem z jeho dílny. A to sice - Freddy Krueger vs Jason Voorhees vs Michael Myers vs Leatherface vs Ghostface vs Ash ( no je on normální ? ). Jenže na tohlé já už nemám ani sílu a ani nervy. Hlavně ať tenhle pán nedostane ranec peněz na natočení celovečeráku. To by byla katastrofa. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Děvčata tu byla celkem solidní, což o to, ale když se ani nevysvlíknou a zařve jenom jedna, tak tu jsou vlastně úplně na hovno. To samé se však dá říci i o trojici známých filmových postav. Freddy pobaví alespoň na začátku, ale ta maska zakoupená v obchodě – to byla tragédie, stejně jako bojová choreografie při boji s Ashem a Jasonem. Náš nabušenec od jezera Crystal Lake si alespoň připsal jeden mord, ale jinak to byla bída. Ten lesní souboj – no fuj velebnosti, chce se mi blejt… ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade, ktorá ženská sa líči do postele? Snáď jedine tá predávajúce svoje telo ( musel som to napísať takto, pretože v dobe #MeToo je už aj oficiálny výraz urážkou ). V druhom rade, obdivuje toho týpka Duncana za jeho neskonalé sebavedomie. Za tretie a v skratke, amatérsky bordel. ()

Worry77 

všetky recenzie používateľa

Jako jasně, je to kravina, ale kravina od lidí, kteří mají rádi horory a znamenají pro ně snahu, čas a investice. Za to alespoň tu jednu hvězdičku. ()

Reklama

Reklama