Reklama

Reklama

Nenávisť

  • Česko Nenávist (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Záhadná kliatba sa z Japonska dostala do USA, kde mučila každého, kto vstúpil do jej domova. Detektívka Muldoonová je však v meste nová a v nadprirodzené sily neverí. Názov však zmení, keď do prekliateho domu vstúpi aj ona a rozhodne sa kliatbu zastaviť za každú cenu... (Itafilm)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (166)

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Tak tu máme další nezvládnutý remake, u kterého jsem rád že jsem vynechal kino a počkal si na online. Nezachránil to ani to, že to produkoval Sam Raimi. Film nemá strach nemá nic jen pár nechutných scén a docela známé herce, Je tu několik časových pásem a někomu by to mohlo vadit. Prostě nic moc. 30% ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak "The Grudge" nie je najhorším filmom mesiaca, tak to bude skutočne bolieť. A ak nebude medzi najhoršími filmami roku 2020, tak kliatba asi padne na moje kino a môj dom. Toto bolo otvorenie kino návštev skutočne asi na najhoršej možnej úrovni. Tento film je jednoducho príšerný. A hoci sa od hororov očakáva, že uvidíme príšernosti, toto nie je ten prípad. V prvom rade sa tento film snaží byť úplne všade a pokúša sa byť komplexnejší, než je v skutočnosti. Je fajn, že máme Andreu Riseborough v hlavnej role, no miestami na mňa pôsobila, že v tomto filme ani reálne byť nechcela. A jej herecký výkon potom pôsobí dosť chabo. Najlepší výkon tu podľa mňa podáva Lin Shaye. Keď sa tá zakusne do role, tak tomu dáva skutočne všetko. A miestami je desivejšia než čokoľvek iné na tomto filme. Nemôžeme si vybudovať vzťah s postavami a je ťažké vôbec niečo vyprofilovať, lebo tento film nechce povedať jeden ale minimálne 5 príbehov v jednom balíku a všetky sú nedopracované a nedovarené. Pretože nič viac, než ich finálny osud (ktorý je nám viac-menej jasný) to filmu nepridá. Na jednu stranu je super, že film to chcel poňať viac ako policajné vyšetrovanie, no dokopy tu žiadne vyšetrovanie ani nie je, lebo si to potom vezmú federáli. A ako sa tu povie, keď si niečo vezmú federáli, nič sa nevyšetrí. Najhorší moment filmu je pre mňa keď sa od pána Mathesona dozvieme dôvod, prečo vzal svoju ženu do tohto domu. Priam sa mi otváral nožík vo vrecku a to bol aj moment, kedy som film pochoval a zhodnotil, že toto už je čistý debakel. Nebolo nič, čo by to mohlo zachrániť a reálne som mal pravdu. Skákačky sú staré, všetky strašenia predvídateľné, postavy sú nám ukradnuté a záver dokopy ani nenastal. Necítim nič voči nikomu a nie som zvedavý na to, čo sa udeje v ďalšom filme. Nemyslím si, že je film až tak zúfalé šialenstvo ako bol napríklad "The Bye Bye Man", ale zase je to 94 minút čistej nudy. Ani na sekundu ma film nezahákol, ani raz ma ničím neprekvapil. Jednoducho je to filmové prekliatie mesiaca a nemyslím si, že je nutné, aby ste mu venovali svoj čas. Tento film patrí do odpadu. Hodnotenie: F ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

To nám ten rok 2020 začíná hodně špatně teda. Tyhle horory s vlasaticemi byly in tak před 10 a více lety nechápu , že to ještě někdo zkouší. Celý film skáče od jedné události k druhé takovým způsobem, že zhruba v 30 minutě jsem se zde absolutně ztratil. Některé linky mě byly totálně u prdele (ten černoch s jeho manželkou a pečovatelkou, prodavač domů ) a radši by mě více zajímala historie té nenávisti a to policejní vyšetřování. První policajt co to kdysi vyšetřoval a poznamenalo ho to se zde objeví tak 5 minut přitom to mohla být tak zajímavá postava co by nám vše osvětlila a ten druhý je tam k úplnému hovnu kdyby tam nebyl nic se nestane. Je sice pěkné, že kadence lekaček je vysoká, ale jaký to má smysl, když jich je většina zbytečných a nemají efekt. 20 procent za Lin Shaye a její konec a jednu zetlelou mrtvolku v lese. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Odložený film, ktorý mal byt prvým v tomto roku. Nevyšlo to, tak sme to dali spolu s filmovým znalcom z LA aspoň mimo kina. V tejto výnimočne zlej situácií. Kina sú zavreté a nenávisť už nebeží. Mne sa to celkom páčilo. A tých 45% je málo. Síce je to remake a originál ma zaslúžene viac, ale aj tak. Slušný priemer, ktorý by nezachránilo asi ani veľké plátno. 3* ()

fiLLthe3DD 

všetky recenzie používateľa

K sérii "Ju-On" chovám kladný vztah již od svých deseti let, tudíž jsem si (i přes nízká očekávání) ani tento díl samozřejmě nemohl nechat ujít. Snaha dějově návázat na "The Grudge" z roku 2004 je naprosto zbytečná - snímek si nezachovává vizuální styl svého předchůdce, přechod z „šedého (ale živého)" filtru na „hnědo-černý" působí rušivě, což by samo o sobě tak nevadilo, ale pouze v případě, že by se tvůrci vydali cestou regulérního remaku, přišli alespoň s novými postavami a především do této srač*y nezatahovali nebohou Kayako (která má nevýrazný štěk hned v úvodu, jen aby se neřeklo)... Na chronologicky zpřeházený děj jsem v této sérii rovněž zvyklý (snad jediná "Smrtící nenávist 3" toto pravidlo porušila), ale abych se v dějových linkách a amerických hercích ztrácel a nevyznal víc než u jeho japonských předchůdců, to už opravdu o něčem vypovídá... Herecké výkony rovněž nikterak oslnivé nebyly a o lekačkách škoda mluvit, duchařiny už holt mají své nejlepší roky za sebou. Ta jedna hvězda je za těch několik málo slušných scén (které si už nepamatuji) a respektu k této sérii, která bohužel kvalitativně upadla stejně jako "Ring." ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení započalo 7. května 2018 v kanadském městě Winnipeg a skončilo 23. června téhož roku. Studio Sony jej pak do kin uvedlo až počátkem roku 2020. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama