Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer 1
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrajú:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenzie používateľa belinko k tomuto seriálu (2)

Sabrinina děsivá dobrodružství (2018) 

Ženská to u mňa pozeráva. Od polky druhej série až do polky tretej som to pozeral s ňou, začalo to celkom solídne, samý satanizmus, pentagramy - lenže neskôr seriál začal naberať dojem, akoby scenáristi vymýšľali príbeh za pochodu, postavy sa stávali dobré, zlé, dobré, každý s každým bol nejak spätý, alebo chcel byť, polovica osadenstva boli gayovia, kvôli rôznorodosti a hlavne - to spievanie!!.. zo solídneho priěeru to padlo dolu.. dolu.. Po štvrtej sérií dávam odpad, seriál je písaný na štýl Paneláku - stane sa niečo a neviem čo ďalej? Vytiahnem mŕtvolu postavy, ktorá umrela 3 časti dozadu a spravím z nej (úplne odveci) masku na dýchanie do vesmíru. Príde nicota a všetko ničí? Idem ju zničiť cez obetovanie a použijem lano o ktorom sa divák dozvedel len v tej jedinej časti, že je neroztrhnuteľné - avšak ono by sa im hodilo už mnoho častí predtým. Proste, zapochodu vymýšľali veci, ktoré sa im hodily, pritom to boli bizardnosti. Neskutočné bizardnosti. Blbé, trápne, tínedžerské a zbytočné.. Pár svetlých momentov, ale celkový dojem filmu zhadzuje tá neskutočne scenáristická hlúposť.. óh a hlavná predstaviteľka s bľoňďavými vlasmi a hnedým obočím! Ale zas, palec hore za came pôvodnej Hildy a Zeldy.. ale stále slabota, veľký, preveľký podpriemer. ()

Šestá kapitola: Vymítání v Greendale (2018) (S01E06) 

LGBT feministická sprosťárna.. ženská, čo chce byť chlap spáva s chlapom, ktorý je gay do ženskej, ktorá ešte nie je chlapom.. .. .. ale frajérka to žere, musím to trpieť s ňou.. ()

Reklama

Reklama