Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ostrovný raj sa zdá byť presne tým najideálnejším miestom pre teenagerov, ktorí si chcú užiť voľna počas prázdnin. Tým čarokrásnym miestom je Veľká korálová bariéra pri austrálskom pobreží. A práve tu stretáva Sabrina svojho hrdinu - morského biológa Dr.Martina. Ale nie všetko je na prvý pohľad tak ideálne, ako by sa mohlo zdať. Na Sabrinu, jej priateľov, ale aj nepostrádateľného kocúra Salema čaká neuveriteľné dobrodružstvo... Celovečerný film voľne nadväzuje a dopĺňa úspešný komediálny seriál o Sabrine, mladej čarodejnici, ktorá svoje čarodejnícke schopnosti tento raz využije u protinožcov na prekrásnom korálovom pobreží Austrálie. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Čo sa týka seriálu Sabrina aj celej jej tematiky, toto bol asi najväčší prešľap, aký Melissa Joan Hart mohla spraviť (je uvedená ako producent, výkonného producenta si strihla jej mamička). Zatiaľ čo seriál je pozerateľný a občas aj príjemne vtipný, toto je pubertálny blábol, ktorý má v druhej línii fungovať ako vzdelávací program o Austrálii pre totálne tupých amerických "tíns", ktorí sa majú jeho prostredníctvom naučiť, čo je Veľká koralová bariéra alebo ako vyzerá medvedík koala. Medzitým tam pobieha Melissa strúhajúca ešte horšie grimasy ako v seriáli a Salem je v záberoch striedavo živý a umelý a ostatní herci sú umelí stále... Jediné zadosťučinenie, v ktoré môžem dúfať, je, že na tomto filme rodinka Hartovcov škaredo prerobila! ()

AndreyCSFD 

všetky recenzie používateľa

Odkvétající Mellisa, papundeklové kulisy, levné triky a scénář na úrovni reklamy na sprchový gel. Přesto to není na odpad - malé děti se aspon něco malinko dozvědí o oceánu a pohled na moře vždycky potěší. ()

Reklama

lilina133 

všetky recenzie používateľa

Seriál som mala rada a ešte stále si ho rada pozrem ak ho v telke opakujú, ale toto nebolo bohviečo...Sabrina stráca svoje kúzlo, možno nie svoje schopnosti, ale kúzlo seriálu určite, aspoň v tomto filme... ()

Elbarto08 

všetky recenzie používateľa

Mějte mě třeba za pošuka, ale já si nemůžu pomoct :) Jsem se Sabrinou tak spjatý, že jinak než pět hvězd prostě dát nemůžu. Vždyť to nebylo vůbec špatné, sabrinovský humor zde opravdu nechybí. Ačkoliv animace rybky na začátku bylo tak trochu kopnutí mezi nohy... ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • Obsazení Lindsay Sloane do role mořské panny je tak trochu paradox, jelikož si Lindsay v seriálu Sabrina, mladá čarodějnice (od r. 1996) zahrála Sabrininu spolužačku a nejlepší kamarádku Valerii. (Elbarto08)

Reklama

Reklama