Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V americkom veľkomeste vypukne Zombie nákaza. Ľudia sa začnú meniť na nemŕtvych. V tom čase do mesta prichádza viceprezident, no budova, v ktorej sa nachádza, musí čeliť útoku nakazených. Jeho ochranka situáciu nezvláda, a tak sú na pomoc povolané jednotky Navy Seals, ktoré majú dostať situáciu pod kontrolu a ochrániť viceprezidenta. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (20)

darkreider odpad!

všetky recenzie používateľa

Je to peklo, fakt neviem, čo by som na tom filme aspoň trochu vyzdvihol. Jediný charizmatický herec je Dudikoff, ktorý má pár štekov, ale aspoň čosi uhrá, zbytok je výblitok z Latinskoamerickej telenovely a ani sa to nesnaží skrývať. Celé je to mega debilné, čo mi nevadí, ale musí sa tam niečo diať. Lenže tu je stopáž natiahnutá vďaka slowmotion a keď teda nie je zrovna spomalený záber, tak sa niečo niekde siahodlho vybaľuje, alebo zabaľuje, alebo sa naša marína desať minút oblieka. Keď už teda príde aj na nejakú akciu, tak je kamerovo (na filtre sa asi používal instagram) a strihovo absolútne debilná, ale aspoň sa podarí sada headshotov. Záver je až neskutočne blbý. Horší film už som pár rokov nevidel. Gratulujem tvorcom, padla na to celá zásoba piva. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

U podobných céčkových výplachů obyčejně záleží na tom, kolik je tu nechtěně vtipných momentů a silikonových krasavic. Tady nebylo ani jedno a kupodivu se tu našla sem tam solidní béčková akce a pár slušně vypadajících zombíků. Samozřejmě žádná sláva to není, ale i výše zmíněná pozitiva mě tady překvapily, takže s klidným svědomím můžu říct, že to není tak špatné, jak to vypadá. 30% ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

V Americkom velkomeste vypukne Zombie nákaza a ludia sa začnú meniť na nemŕtvych. V tom čase do mesta prichádza viceprezident a budova, v ktorej sa nachádza, musí čeliť útoku nakazených. Jeho ochranka situáciu nezvláda a tak sú na pomoc povolané jednotky Navy Seals, ktoré majú dostať situáciu pod kontrolu a ochrániť viceprezidenta. - Už od začiatku to vyzeralo ako horor z kanálu SyFy. Postupne sa to však mierne zlepšilo a dočkal som sa aj nejakej akcie. Za najsilnejšiu stránku tohto hororu považujem kameru. Tá bola podla mňa dokonalá, napr. zábery vzletu lietadla z lode. Velká škoda, že ostatné aspekty už takej úrovne nedosiahli. Problémom bolo to, že Zombie sa tu objavili približne každých desať minút a len na malú chvílu. S maskami sa tvorcovia velmi netrápili a tak majú Zombie poväčšinou len malé krvavé flaky na tvári. Vojaci vyzerali ako keby niekto prišiel medzi miestnych pijanov a spýtal sa ich, kto sa chce stať filmovou hviezdou a oni túto ponuku s radosťou prijali. Hudba bola pre tento druh hororu správne zvolená, ale nenašli sa tu žiadne soundtracky, ktoré by pomáhali tvoriť atmosféru. Vďaka tomu perfektnému vizuálu by boli 2* málo, takže dávam velmi slabé 3*. + herečka z Final Destination 4, Mirrors 2, Final Destination 5, 13 Sins a From Dusk Till Dawn: The Series ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je to kompetentne natocene. Vzhladom na rozpocet, ktory tipujem na 1-2 mega to vyzera dost slusne. Tvorcovia si boli vedomi svojich moznosti a tak sa drzali pri zemi, takze sa dockame len par trapnych digitalnych vybuchov. Akcia je prehladne naocena. Hlavnym problemom je, ze je jej strasne malo. Väcsinu filmu postavy kecaju o svojich pocitoch a podobnych volovinach, ktore vo filme o zombie nechceme vidiet. Bolo celkom roztomile vidiet po rokoch Dudikoffa, ale vyfasoval klasicku ulohu manika za stolom, takze si svoj predrazeny part odohral za 1 den. Ale aspon mali tvorcovia nejake znamejsie meno na plagat. Vysledkom je po technickej stranke solidne natoceny film, ktory vdaka minimu akcie dost nudi. 4/10. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Nepísané pravidlo, že filmu, ktorý má v názve vs. sa treba veľkým oblúkom vyhnúť, sa opätovne potvrdilo. Bojová špeciálna jednotka a hordy zombies sú síce na prvý pohľad lákavou kombináciou, očakávania sa však nenaplnili ani náhodou. Bezkrvná a mdlá variácia na Resident Evil dokáže potešiť jedine tak masochistu. Ešte horšie ako prvý tréning na ľade v podaní somálskeho národného hokejového mužstva. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama