Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektivové Sofia Karppiová a Sakari Nurmi vyšetřují dvě vraždy, které možná souvisejí s obřím stavebním projektem. (Netflix)

Recenzie (3)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zaujimavy otvarak. Opat nejaka ta politika, projekt, korupcia a zrejme nekalosti i v policajnej zlozke. Par veci ma tam vyrusilo. Napriklad Nurmi-ho vylet na miesto "cinu" a nasledny "postup", ked nasiel, to co nasiel a i v zavere nejaka ta naivna premisa v ramci filmarskeho efektu. Inak to bude asi dalsia fajnova oddychovka pred spanim. Spokojnost, len dufam, ze bude menej takych rusivych elementov a serial pobral oproti prvej serii viac zmien pozitivnym smerom. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak žiaden pomalý, opatrný rozjazd. Ide sa hneď naplno, máme tu hneď tri, či dokonca štyri mŕtvoly a i keď tie prvé dve budú súvisieť so skorumpovanou starostkou, tak posledné minúty sú veľmi prekvapivé. Mám dojem, že až teraz sa darí tvorcom budovať tú správnu severskú atmosféru, v prvej sérii sa akoby iba oklepávali, aký vizuál bude charakterizovať ich seriál. Minule sme tu mali Fínsko a Nemecko, tentokrát to bude Fínsko a Estónsko. ()

Reklama

Reklama