Reklama

Reklama

Králi zlodejov

  • Česko Králové zlodějů (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kriminálna dráma inšpirovaná pravdivým príbehom. V roku 2015 sa v Londýne odohrala jedna z najväčších lúpeží v britskej histórii. Odhalenie ukázalo, že ju má na svedomí gang dôchodcov a vyslúžilých podvodníkov. Táto informácia spôsobila obrovskú senzáciu. Brian Reader (Michael Caine) je 77 ročný dôchodca bol vo svojich mladšom veku „preslávený“ zlodej. Ani na staré kolená sa mu nechce zaháľať . Dá dokopy skupinku postarších pánov z rovnakej branže. Plánovanie tejto lúpeže im trvalo tri roky. Schádzali sa pravidelne v jednej pivárni v severnom Londýne. Počas veľkonočného víkendu v roku 2015 sa vlámali do sejfu v budove trezorovej spoločnosti Hatton Garden Safety Deposit. Na prvý pokus sa im trezor nepodaril vylomiť, ale vrátili sa a na druhy deň vykradli 73 z 999 trezorových schránok. Podarilo sa im ulúpiť šperky, zlato, diamanty a finančnú hotovosť v hodnote 14 miliónov libier. (Magic Box)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (81)

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Kvůli Jimu Broadbentovi, kterého mám jaksi zaškatulkovaného do laskavých rolích, přičemž zde si střihnul grázla se vším všudy, dávám čtyři hvězdičky. Ale popravdě, jinak je to spíše na tři. Komedie, která neurazí, natočená podle skutečných událostí. Více mě bavila část po loupeži, v níž porcovali medvěda. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, nevenoval som tomuto filmu úplne plnú pozornosť a preto mi druhý plán trochu ušiel, alebo som ho len nepochopil. Inak suchá britská geriatrická krimi o jednej podarenej vykrádačke. Aneb začiatok vtipu, stretne sa Caine, Dumbledore a Slughorn v bare a Cain sa pýta, tak čo vy staré vojny, kerú banku dnes spravíme? A SLughorn mu odpovedá, takú, kde majú blízko WC. 3 z 5 ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

těšil jsem se na zábavné heist movie a místo toho jsem dostal příběh bandy nesympatických kreténů,který nezachrání ani hvězdné obsazení.Tyhle filmy (ať už podle skutečnosti,nebo čirá fikce) jsou vždy převážně o tom,že divák lupičům (ač jasně "záporákům") fandí aby jim vše nakonec vyšlo.Tady to prostě nešlo a výsledkem je pouze únavná podívaná...40% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Čakal som, že to bude srandovné v štýle Going in Style. Ale ono sa to berie seriózne. Postavy zlodejov sú síce už staré, ale voči sebe sú dosť brutálne a nepríjemné a jeden druhého sa snaží okradnúť. Proste mi tu chýbalo medzi celou bandou kamarátske puto. Namiesto toho boli všetci sebeckí parchanti a ja som nemal chuť nikomu fandiť. Samotný priebeh lúpeže nebol ničím zaujímavý a ani príliš napínavý. Výsledkom je jedna veľká nuda o starých zlodejoch, ktorú nezachráni ani solídne herecké obsadenie. 4/10. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězdička za obsazení, druhá hvězdička za trochu britského humoru, jinak je to bída. Celkově jsem čekala něco docela odlišného, ještě ke všemu s takovým obsazením. Výsledkem jsem dost zklamaná. Z 90% to byla jen nuda a nic pořádného se tam nedělo. Chápu, že to bylo natočené na motivy skutečných událostí, ale i tak, prostě bída. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčelo se v Anglii v Londýně. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2018 v Londýně. (Varan)

Reklama

Reklama