Reklama

Reklama

Králi zlodejov

  • Česko Králové zlodějů (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kriminálna dráma inšpirovaná pravdivým príbehom. V roku 2015 sa v Londýne odohrala jedna z najväčších lúpeží v britskej histórii. Odhalenie ukázalo, že ju má na svedomí gang dôchodcov a vyslúžilých podvodníkov. Táto informácia spôsobila obrovskú senzáciu. Brian Reader (Michael Caine) je 77 ročný dôchodca bol vo svojich mladšom veku „preslávený“ zlodej. Ani na staré kolená sa mu nechce zaháľať . Dá dokopy skupinku postarších pánov z rovnakej branže. Plánovanie tejto lúpeže im trvalo tri roky. Schádzali sa pravidelne v jednej pivárni v severnom Londýne. Počas veľkonočného víkendu v roku 2015 sa vlámali do sejfu v budove trezorovej spoločnosti Hatton Garden Safety Deposit. Na prvý pokus sa im trezor nepodaril vylomiť, ale vrátili sa a na druhy deň vykradli 73 z 999 trezorových schránok. Podarilo sa im ulúpiť šperky, zlato, diamanty a finančnú hotovosť v hodnote 14 miliónov libier. (Magic Box)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (81)

Kushina 

všetky recenzie používateľa

Tento film byl pro mě naprostým zklamáním. Co na plat, že byl podle skutečné události, když v něm nebylo v něm nic co by stálo za řeč. Jediná vloupačka, která byla naprosto nenapínavá a nezáživná, na diváka působila naprosto chladným dojmem, zbytek filmu byl jen o kecání a kecání a většinu rolí (když nepočítám Caina) ztvárnila parta naprosto nesympatických důchodců. Všichni nenáviděli všechny a každý chtěl okrást každého, takže o kradení a dokonalém plánu to fakt nebylo, spíš o páprdech, co si chtěli vzpomenout na staré časy.... Prostě nuda. 40% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Slušný začiatok, kde skvelé herecké obsadenie sľubuje minimálne taký film, ktorý možno nezostane dlhšiu dobu v našej pamäti, ale za to dokáže dostatočne splniť základné požiadavky diváka. Takže prvá polovica dobrá, ale potom to už ide len smerom „do pivnice“. Škoda, pretože z toho dalo vyťažiť oveľa slušnejší snímok. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

boo-boo 

všetky recenzie používateľa

Áčkový casting v béčkovom heist filme so scenárom, ktorý je aj na béčkové štandardy dosť pod par. Je to vlastne dosť nesúrodá záležitosť, ktorá sa snaží byť všetkým možným a nakoniec nie je ničím - nie je vtipná, nie je napínavá, nie je dramatická a nemá na diváka žiaden dopad. Škoda ho, ja som v King of Thieves videl čierneho koňa sezóny. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Čakal som, že to bude srandovné v štýle Going in Style. Ale ono sa to berie seriózne. Postavy zlodejov sú síce už staré, ale voči sebe sú dosť brutálne a nepríjemné a jeden druhého sa snaží okradnúť. Proste mi tu chýbalo medzi celou bandou kamarátske puto. Namiesto toho boli všetci sebeckí parchanti a ja som nemal chuť nikomu fandiť. Samotný priebeh lúpeže nebol ničím zaujímavý a ani príliš napínavý. Výsledkom je jedna veľká nuda o starých zlodejoch, ktorú nezachráni ani solídne herecké obsadenie. 4/10. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězdička za obsazení, druhá hvězdička za trochu britského humoru, jinak je to bída. Celkově jsem čekala něco docela odlišného, ještě ke všemu s takovým obsazením. Výsledkem jsem dost zklamaná. Z 90% to byla jen nuda a nic pořádného se tam nedělo. Chápu, že to bylo natočené na motivy skutečných událostí, ale i tak, prostě bída. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (4)

  • Nejstaršímu pachateli bylo 76 let. (griph)
  • Natáčelo se v Anglii v Londýně. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2018 v Londýně. (Varan)

Reklama

Reklama