Reklama

Reklama

Pete a Ellie sa rozhodnú založiť rodinu a vrhnú sa po hlave do sveta pestúnskej starostlivosti. Keď zistia, že ich vysnívané dieťa má dvoch súrodencov, rozrastie sa ich domácnosť cez noc hneď o troch členov! Pete s Ellie sa musia s veľkou dávkou humoru naučiť, čo znamená byť rodičom, aby svojim novým ratolestiam vytvorili naozajstný domov. Do dennej zmesi rodinného chaosu, bezradnosti a neobratnosti, ktorá vŕši jednu chybu za druhou a často speje k neodvratným katastrofám, sa musia naučiť správne dávkovať smiech a hlavne - nikdy nezabúdať na lásku. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (215)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ukrutné prehrávanie Byrneovej a tri večne kričiace indiánske deti. Ale hlavne tá ružička byrnová sa nedala vydržať, snaží sa tak byť úžasnou mamou, že je z toho na grc. A minimálne stokrát musí zakričať Holy shit! Aby sme všetci vedeli, že je úžasná matka. Po 42 minútach mi ale praskla cievka v mozgu, keď tá najmenšia cigánečka začala tak revať, že by zobudila aj Schwarzenberga v parlamente. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Je to sice už známe téma a několikrát v různých podobách natočené, ale na mě to sakra působí. Mark opět skvělý herec v jakékoliv akci, parádní komedie, kde nechybí ani nějaké drama, či slzy. Spokojenost i když víte jakým směrem film půjde přesto se mi na to dobře dívá. Tyhle rodinné komedie mám rád. ()

Reklama

Ollie235 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se, že tím hlavním důvodem, proč jsem si tuto komedii pouštěl, byl bernský salašník na plakátu k filmu. Ve výsledku byl pes v záběru jenom párkrát, ale i tak mě to velice bavilo. Wahlberg a Rose Byrne vytvořili pohodovou dvojici, které jsem tu šťastnou rodinku přál. Příjemná feel-good záležitost s několika vtipnými scénami. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Film sa zlieza po lane menom roky 80. a 90. pričom tomu napomáha aj score od Michaela Andrewsa. Takýchto snímkov vzniká v dnešnej dobe síce dostatok, ale tento má presne to nostalgické štylizovanie rokov minulých. A to sú veľké plusy. Hlavne pre nás deti tej spomínanej doby. A to nehovorím o dostatku kapesníčkov, ktoré si budete musieť v záverečnej dvadsaťminútovke zaobstarať. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Člověk se směje a slzí, kdy se smát a slzet má. Jo, jak by řekl Andrej, je to účelovka, ale v tomhle případě účelovka milá a dojímavá. Pokud nepočítám místy přílišnou afektovanost v podání Rose Byrne, tak nic nemám ani proti hercům a Isabela Moner tu potvrzuje svůj talent. Hezky se na to koukalo. 80% ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (3)

  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)

Reklama

Reklama