Reklama

Reklama

Za zrkadlom

Trailer 1

Obsahy(1)

Manželia Ray a Maggie prišli o dieťa a snažia sa začať odznova. Kúpia motel v púšti, no čoskoro zistia, že sa v ňom deje niečo podivné. To, čo sa najskôr zdalo ako únik pred realitou, sa zmení na napínavý výlet do mysteriózneho sveta plného tajomstiev. Ray totiž objaví obojstranné zrkadlo a stane sa svedkom desivého činu. Nasleduje zvrátená hra na mačku a myš. Ray musí pretekať s časom, aby zachránil svoju manželku aj seba - nielen pred príšerným tajomstvom, s ktorým je motel spojený, ale aj pred podivnými ľuďmi, ktorí ho navštevujú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (57)

tron 

všetky recenzie používateľa

Myslel som, dúfal som, že to bude jeden z mála dobrých filmov Nicolasa Cagea za veľmi dlhú dobu, ale mýlil som sa. Nicolas už skúsil snáď všetky mysliteľné (a i pár nemysliteľných) žánre a tak si v roku 2018 povedal, že skúsi aj hororovo-trilerový pod-žáner o moteloch, hoteloch a podobných veselostiach. No nevyšlo mu to. Nielenže sa nevyrovnal kultovým klasikám á la Psycho (čo od neho naozaj ani nikto nečakal), ale nevyrovnal sa veru ani slušným ľahkým nadpriemerom typu Motelu smrti od Nimróda Antala alebo Identity od Mangolda. Ono to nakoniec nie je úplne zlé, ani márne. Len je to nejaké, ehm, Česi pre to majú pekný výraz – uondané. Tancujúci Cage na nezaplatenie. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Za zrcadlem a co tam Alenka Cageová našla.. Podstatou thrilleru je vyvolat u diváka napětí a emoce, ale proč by to tady dělali. Šmírák Nicolas zažívá zlý časy v El Royale a režisér, který ukotví všechny postavy do jedné lokace, se poctivě snaží dostat diváka do limbu. Lze se zabavit jedině tím, že přemýšlíte, jakou image zvolil neúnavný Cage tentokrát. Byl to sexuálně frustrovaný profesor vyučující dějiny marxismu-leninismu? ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Thriller, ktorý sa dá bez problémov pozrieť, no či si z toho divák odnesie nejaký veľký zážitok, je už druhá vec. Musím ale uznať, že Nicolasovi tá rola zanedbaného, nadržaného, možno mierne úchylného stalkera celkom sedela. Dokonca aj jeho polovička zahrala hysterickú chudinku celkom presvedčivo. Jeden jej záchvat mi dokonca vyčaroval úsmev, tak aspoň niečo. Horšie to už vidím s chabým scenárom a ešte primitívnejším rozuzlením. To už réžia nedokáže vymyslieť niečo, čo by aspoň trochu prekvapilo? ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Looking Glass je len ďalším podpriemerným snímkom vo filmografií Nicolasa Cagea. Stále dúfam, že sa opäť chytí, ale s takými typmi filmu nemá bohužiaľ žiadnu šancu. Skoro som snímku ani nedopozeral aká blbosť to bola. Na to, že sa jedná o thriller tak snímka postráda napätie, akciu, alebo akýkoľvek náznak atmosféry. Tim Hunter si chcel zahrať s divákmi na mačku a na myš, ale na to je scenár príliš hlúpy a čitateľný. Už v polovici filmu je úplne zrejmé ako sa veci majú a tak sa musíte veľmi prehovárať, aby ste snímku dopozerali. Pokus o thriller s niekoľkými bizarnými postavami bez šťavy a napätia kedy jediným prekvapivým momentom je tip na to, kedy a ako sa bude zase Cage ksichtiť v rádoby hereckom umení. Snímku nezachránila ani vždy skvelá a krásna Robin Tunney. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Pro jednou zase souhlas s Lacem. Je fakt, že Cage si v poslední době nevybírá jenom samý špatný projekty, ale tohle byla hrozná nuda s triviální zápletkou roztaženou do absolutně neadekvátní stopáže. Film ve kterém se v podstatě nic zásadního neděje a pokaždé když se tam objeví nová postava, tak dokážete odhadnout předem proč tam je a jak to s ní nakonec dopadne. Škoda Cage má určitě na víc, ale tady to nepotvrdil.20% ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama