Reklama

Reklama

Elán & Lojzo - Že mi je ľúto

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Československo, 1986, 4 min

Hrajú:

Jožo Ráž

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 1986 spojili svoje sily dve bratislavské hudobné formácie. Skupina Elán a skupina Lojzo spoločne natočili song "Že mi je ľúto". Bol to dobrý ťah. Z tejto piesne sa stal hit, ktorý sa v pravidelných cykloch púšťal v slovenských rádiach. Bol ku nemu vyprodukovaný aj oficiálny videoklip, v ktorom sa objavili všetci členovia oboch kapiel. Klip však bohužiaľ mierne zaostáva za kvalitou skladby. Pôsobí dojmom akoby bol len tak narýchlo splieskaný. ** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Vo svojej podobe minimalistický videoklip, ktorý ale mohol mať vďaka podmanivej piesni lepšiu formálnu odpoveď. No ,,a na rozlúčku poviem len,, že originál klip je z roku 1986. ()

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

Elán bol v detstve mojou milovanou kapelou a táto moja náklonnosť trvala až do revolúcie, po ktorej som im odrazu akosi nedokázal prísť na chuť. Toto je veľmi pekná, melodická pieseň a páčilo sa mi aj video k nej (aj keď, povedzme si to otvorene, voľakedy mi ako fanúšikovi stačilo ku šťastiu len vidieť svojich hrdinov na obrazovke). Štýloví Lojzovci (ďalšia moja obľúbená kapela) sú tu najskôr v pozadí ako také šedé, pardon čierne eminencie, aby až na konci obeleli a konečne sa dostali aj k slovu (v pozadí s čiernymi Elánistami). ()

Stevo66 

všetky recenzie používateľa

Pieseň spoločne Elán a Lojzo ešte natočili v roku 1986. Existujú aj dva klipy v tej dobe.Zdroj: www.lojzo.eu. Takže si opravte rok,prosím Vás! :) ()

Reklama

Reklama