Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Hudobný
  • Animovaný
  • Komédia

Recenzie (8)

plagát

Olympic 50 let (2012) (koncert) 

Tento záznam koncertu je skvelý,ale prečo ho nedali celý,dodnes nechápem. A preto dávam jednu hviezdu dole.

plagát

Elán - Neviem byť sám (1995) (hudobný videoklip) 

Pieseň aj videoklip pochádza ešte z roku 1984! Pre mňa kultová záležitosť! :)

plagát

Elán - Smrtka na Pražskom orloji (1987) (hudobný videoklip) 

Originál skladba aj videoklip nie je až z roku 1992,ale z roku 1988. Tento singel sa mal pôvodne dostať na album Nebezpečný náklad,ale nestalo sa tak,a to bolo príčinou toho,že bola predajnosť albumu po ohromnej Detektívke oveľa nižšia!

plagát

Elán & Lojzo - Že mi je ľúto (1986) (hudobný videoklip) 

Pieseň spoločne Elán a Lojzo ešte natočili v roku 1986. Existujú aj dva klipy v tej dobe.Zdroj: www.lojzo.eu. Takže si opravte rok,prosím Vás! :)

plagát

S & M: Metallica with Michael Kamen Conducting the San Francisco Symphony Orchestra (1999) (koncert) 

Keď som sa prvýkrát dočítal v sparku,že Metallica natočí a neskôr aj vydá svoje najväčšie hity za doprovodu symfonie,tak som bol doslova v rozpakoch... Akonáhle to vyšlo a ja si zakúpil 2VHS a 2CD (neskôr už 2DVD) a pustil,tak som som sa dokonale rozplýval. Neskutočný hudobný zážitok! Škoda,že tam niektoré zásadné hity v tej dobe chýbali. Ako napr. The Unforgiven,Fade to Black,Welcome Home,Creeping death a pod... Ale aj tak super! Nepohneval by som sa,ak by to vyšlo aj na Bluray:)

plagát

A Year and a Half in the Life of Metallica (1992) 

Tento dokument od Metallicy mám ešte na VHS-ke. Má dve časti. V prvej Metallica dokumentuje nahrávanie jej najredávanejšieho Black albumu doplnené o videoklipy Enter Sandman,The Unforgiven a Nothing else matters. Druhá časť mapuje skupinu na cestách po prvej časti turné na podporu najpredávanejšieho heavy metalového diela všetkých čias! U mňa plný počet!

plagát

Vykúpenie z väznice Shawshank (1994) 

U mňa film číslo jedna! Celý dejovo dokonale spracované. Tim Robbins s Morganom Freemanom bodujú na plnej čiare. Všetko som im v tomto filme zožral aj s papučou. Dokonalosť filmu ho robí nesmrteľným!!!

plagát

Forrest Gump (1994) 

Vinikajúci film s ešte lepším Tomom Hanksom v hlavnej úlohe. Zo začiatku som ani nemal úplne jasno,či tento film,alebo VzVS,bude mojim top favoritom.,ale časom som došiel k záveru,že tento snímok má u mňa pevnú druhú pozíciu.