Reklama

Reklama

Vadí nevadí

  • Slovensko Pravda alebo odvaha (viac)
Trailer 1

Vadí nevadí je pomerne nevinná hra, pri ktorej hráči, keď na nich príde rada, volia, či  pravdivo odpovedia na nejakú chúlostivú otázku, alebo splnia náročnú/nepríjemnú/ponižujúcu úlohu. Spojenie „pomerne nevinná“ prestáva platiť vo chvíli, keď v prípade klamstva alebo nesplnenej úlohy zomriete. Študentka Olívia (Lucy Hale) vyrazila s partiou priateľov na pohodovú dovolenku do Nového Mexika. Zoznámenie s neznámym fešákom ju zaviedlo do ľahko strašidelných kulís zrušeného kláštora, kde si zahrali práve Vadí nevadí. Ako to už u tejto hry býva, kvôli tajomstvu, ktoré vyplávalo na povrch začala atmosféra trošku hustnúť. Naozaj husto ale nastalo vo chvíli, keď im onen neznámy fešák prezradil, že keď by ich k hre nenalákal, tak by zomrel. A, že teraz je dosť pravdepodobné, že začnú umierať oni, pretože organizátor tejto verzie Vadí nevadí sa s ničím nekašle. Dalo by sa nad tým mávnuť rukou, kebyže po návrate domov Olívia a jej priatelia nenachádzali pripomienky hry na každom kroku. Sms-ky, telefonáty, nápisy na stenách, otázky náhodných ľudí – všetci títo opakujú otázku „Vadí nevadí?“ A variant, že by odmietli, neprichádza v úvahu. To spoznajú vo chvíli, keď to niektorý z nich vyskúša a zomrie. Ako sa hráči strácajú, hra naberá na obrátkach a stupňuje svoju náročnosť. Ako zastaviť smrtiaci kolotoč, keď žiadne štandardné riešenie neexistuje? (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (262)

schizmo 

všetky recenzie používateľa

K zblití nezajímavý a nudný teenage horor se k zblití nezajímavým a nudným obsazením. Vzpomínám si na doby, kdy chemie mezi mladými herci v hororech fungovala, ale to bylo naposled snad v prvním Vřískotu. Nastupující model katalogových unifikovaných tváří pokaždé naplní svůj potenciál, kterým je paradoxně vlastní tvůrčí i obsahová impotence. A co je nejhorší, film vydělal téměř třicetinásobek svého rozpočtu. Dokoukáno silou vůle v módu sebemrskač. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byl velký omyl. Čekal jsem moderní Horor. Totálně debilní příběh, smrti naprosto směšné, umírají jim přátelé a u všech jsou emoce totálně na nule, scénář děravý, jak ponožky a ty scary faces ? Jako vážně ? Během této sračky jsem si řekl minimálně 5x na co se to doprdele dívám. Závěr byl odpad jako prase. Horor pro děti. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Chápem, že snímok hororových fanúšikov a fajnšmekrov moc nenadchol, čakali niečo v štýle Nezvratný osud no žiaľ nedočkali sa. Po hororovej stránke je to naozaj veľmi slabé, vlastne pochybujem aj či sa to dá považovať za horor. Mordovačky na spôsob streľby alebo zlomenia krku, kde tá najbrutálnejšia scéna je ceruzka v oku hororovo moc nenadchnú. No na druhú stranu ma oslovil samotný príbeh, nápad, mysteriózny základ a postupná gradácia napätia. Nemal som sa čas nudiť, takže lepší priemer je ozaj zaslúžený. 65/100 ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Smutné, jak místo démonického, případně satanistického hororu vznikne blábol. Přitom se nabízely dvě cesty - temná atmosferická o boji s neznámým zlem, či slasher - vybíjená, kdy mohl divák ocenit zajímavá setkání se smrtí tak, jak to dokázala třeba série Nezvratný osud. Pro mne asi nejlepší scéna, v celém tom utrpení, byla ta na střeše. Jen třeba Italové by rozhodně onen báječně hrotitý plot dokázali využít... ()

stration 

všetky recenzie používateľa

Pro mě velké zklamání. bylo to pitomé až hanba mlátí okenicemi té ošumtělé chatky v lese. Začátek ještě ušel a čekal jsem, co se z toho vyklube. No nepřišlo takřka nic. Nějaký ten twist aby se neřeklo, ale blbě vymyšlený a chování postav, to je kapitola sama o sobě. Jednou bohatě stačilo, jinak radši nějaký fant. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (11)

  • Natáčelo se od 7. června do 12. července 2017 v Mexiku a Kalifornii (USA). (Varan)
  • Na Snapchatu opravdu existuje filtr s názvem „Truth or Dare“. (griph)
  • Před natáčením se herci, kteří hráli hlavní postavy, účastnili společného výletu. (griph)

Reklama

Reklama