Reklama

Reklama

Vadí nevadí

  • Slovensko Pravda alebo odvaha (viac)
Trailer 1

Vadí nevadí je pomerne nevinná hra, pri ktorej hráči, keď na nich príde rada, volia, či  pravdivo odpovedia na nejakú chúlostivú otázku, alebo splnia náročnú/nepríjemnú/ponižujúcu úlohu. Spojenie „pomerne nevinná“ prestáva platiť vo chvíli, keď v prípade klamstva alebo nesplnenej úlohy zomriete. Študentka Olívia (Lucy Hale) vyrazila s partiou priateľov na pohodovú dovolenku do Nového Mexika. Zoznámenie s neznámym fešákom ju zaviedlo do ľahko strašidelných kulís zrušeného kláštora, kde si zahrali práve Vadí nevadí. Ako to už u tejto hry býva, kvôli tajomstvu, ktoré vyplávalo na povrch začala atmosféra trošku hustnúť. Naozaj husto ale nastalo vo chvíli, keď im onen neznámy fešák prezradil, že keď by ich k hre nenalákal, tak by zomrel. A, že teraz je dosť pravdepodobné, že začnú umierať oni, pretože organizátor tejto verzie Vadí nevadí sa s ničím nekašle. Dalo by sa nad tým mávnuť rukou, kebyže po návrate domov Olívia a jej priatelia nenachádzali pripomienky hry na každom kroku. Sms-ky, telefonáty, nápisy na stenách, otázky náhodných ľudí – všetci títo opakujú otázku „Vadí nevadí?“ A variant, že by odmietli, neprichádza v úvahu. To spoznajú vo chvíli, keď to niektorý z nich vyskúša a zomrie. Ako sa hráči strácajú, hra naberá na obrátkach a stupňuje svoju náročnosť. Ako zastaviť smrtiaci kolotoč, keď žiadne štandardné riešenie neexistuje? (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (262)

PavelVanekArt 

všetky recenzie používateľa

Fajn myšlenka, na hovno provedení. Nudné a nezajímavé postavy (herci), nikdo neukázal kozy, zas hovna s démonem, napětí prakticky nulový a celkovým uchopením to šilhalo po Final destination. Jako stupidní Béčko pro stupidní diváky kterým stačí míň než nic to asi ale funguje. Finále je stupidní úplně. Jediný, co snad funguje, je kamera a jedna cool scéna na začátku. Jinak generická kokotina, kterých je tisíc a jedna. Ale buď to baví nebo nebaví. Nebaví. 2* a.k.a 25% ()

V_erus_h 

všetky recenzie používateľa

Nesrovnávejte to s předchozími filmy na tohle téma. Koukejte na to jako na samostatný solo film a musíte být spokojeni. :D Mně se to fakt líbilo, nápad dobrej, zápletka ucházející. Samozřejmě ano, občas mi vadilo nelogický chování postav, ale, sakra, oni se taky dost často chovali extrémně racionálně, and that´s what I like.. :D A ty joky, geniální, 80%, já byla spokojená. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Nizkorozpočtová žánrovka ( až sa nechce veriť, že sa takto remeselne obstojné filmy pre kiná točia za taký bagateľ ), ktorá sa snaží ísť po stopách KRUHU s dávkou nejakej tej NENÁVISTI. Je však len slabým odvarom spomenutého a obsahuje pre mňa iba jednu jedinú napínavú ( nie však strašidelnú ) scénu. A celé to zavŕšil koniec, ktorý s pomerne sympatických, odvážnych a obetavých hrdiniek spravil egoistické a bojazlivé sliepky. ()

Psychor odpad!

všetky recenzie používateľa

Jakožto zdejší hororový expert mohu s čistým svědomím prohlásit, že nominace na nejhorší horor roku snímku Blumhouse's Truth or Dare v žádném případě neunikne. Vážnost situace názorně dokumentuje i marketingový tah s obohacením jména filmu o název produkční společnosti za účelem odvrácení očekávaného kasovního fiaska. Režie se Wadlowovi rozpadla pod rukama do takové míry, že Truth or Dare místy získává pachuť parodie. Lekačky založené na prudkém nárůstu hlučnosti o desítky decibelů již neodmyslitelně patří do pracovního inventáře neschopných režisérů. Nic nového. Jenže v případě Wadlowa lze hovořit přímo o hororovém zoufalství, které je podtrženo absurdními nápady à la jokerovský úsměv, jenž v divákovi nevyvolává hrůzu, ale naopak ho rozesmívá. Závan příběhové originality také nečekejte, prakticky se jedná o spin-off Final Destination; avšak s nekreativními úmrtími a v košer verzi. Z televize posbíraní (ne)herci pak celou tu bídu dokonali. Odpad! ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Vadí že vraždy byli slabé a málo brutální což by dodalo filmu větší hloubku,Nevadí, herci dalo se na ně dívat. Vadí že nás hlouběji nevzali k démonovi ale jen okrajově, starší záběry nebo jak to začalo vidět a ne jen slyšet by bylo o dost lepší. Nevadí, místo filmu škola město a kostel byl právě super ale málo využitý.Vadí trošku délka filmu i když se nás snažily dostat lépe k příběhu nedali nám vše.Nevadí finální ukol pro celý svět dobře udělané. Vadí protáhle obličeje měli být mnohém více děsivější lepší. Nevadí, tenhle film příběh super a rád na něho zase kouknu. Vadí mám pocit že se poslední dobou strašidelná hudba moc opakuje, nebo se ji moc podobá. Nevadí jestli vznikne pokračováni. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (10)

  • Když se Giselle Hammond (Aurora Perrineau) odvážila zapálit náhodného zákazníka, použila láhev lehčí tekutiny. I kdyby se jí podařilo vysypat na ženu celý obsah láhve, místo aby ji postříkala chrličem, jak se předpokládalo, nebylo by toho dost, aby ji namočila a zapálila celé její tělo. (LUKICKK)
  • Natáčelo se od 7. června do 12. července 2017 v Mexiku a Kalifornii (USA). (Varan)

Reklama

Reklama