Reklama

Reklama

Roy Pulver (Frank Grillo), vyslúžilý príslušník Delta Force, uviazol v časovej slučke a vďaka mnohým predchádzajúcim slučkám smrti sa naučil prežiť deň. Každý deň sa zobudí o siedmej ráno, vyhne sa atentátnikovi vo svojom byte a útoku strelca vo vrtuľníku, potom unikne zo svojho bytu skôr, ako vybuchne. Počas dopoludnia sa mu podarí uniknúť mnohým vrahom, ale zistí, že nie je schopný prísť na to, ako prežiť útok atentátnika o 12:47. Znova sa prebudí vo svojom byte, na ktorý zaútočil atentátnik o 7:00 ráno. Deň pred tým, ako Roy vstúpil do slučky, ho jeho manželka Jemma (Naomi Watts), s ktorou už dlho nežije, požiada, aby ju navštívil v práci. Pracuje v spoločnosti Dynow Labs, ktorá vyrába zbraňové systémy. Chce, aby tam Roy absolvoval pracovný pohovor. Obaja sa dostanú do sporu kvôli Joeovi (Rio Grillo), ich synovi, ktorého Jemma presvedčila, že Roy je len rodinný priateľ. Keď šéf spoločnosti, plukovník Clive Ventor (Mel Gibson), objaví Roya v Jemminom laboratóriu, ako pracuje na prísne tajnom projekte, nechá ho vyviesť von, ale Jemme sa podarí získať vzorku Royových vlasov. V jednej z opakujúcich sa slučiek sa Roy pokúša zavolať Jemme, ale namiesto toho sa rozpráva s Ventorom, ktorý mu povie, že Jemma deň predtým zomrela pri nehode v laboratóriu. Roy je zdrvený, ale neverí, že by jeho žena mala nehodu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (432)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Jediná škoda, že tu Mel Gibson hraje toho špatnýho. I když na druhou stranu…on Frank Grillo do té hrdinovy postavy docela dobře sedl. Celou dobu ho znám jako takového vedlejšáka a on si tady pak vystřihne akčního hrdinu v časové smyčce jak z partesu. Časová smyčka je mimochodem něco, co se snad nikdy nezevšední. Boss Level je tak díky tomu jeden z nejzábavnějších akčňáčků posledních několika měsíců. Akce výborná, příběh klasický, ale rádi se necháte překvapit nápady, které si tvůrci k příběhu přibalili. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Teda, že ve filmu s názvem "Boss Level" bude chybět zrovna ... boss level, to mě docela překvapilo :D Jinak je to sympatická akční časová smyčka s videoherní logikou, v níž Frank Grillo postupně na mnoho pokusů překonává nové a nové překážky, aby se dostal až k finálnímu bossovi s tváří Mela Gibsona. A jak je patrné hned z první věty mého komentu, zrovna zúčtování s Gibsonem teda za příliš uspokojivé nepovažuju. Ale ok, bavil jsem se, na něco podobně střelenýho a oddychovýho jsem měl zrovna náladu, takže ať nežeru - 4*. Dokážu si ale představit, že v jiným rozpoložení bych to odstřelil, přecijen objektivně je to fakt jen taková kravinka... ()

Reklama

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Skvělý Carnahanův akčňák s časovou smyčkou. V tomto žánru se toho už moc vymýšlet nedá, ale i tu se to povedlo. Je to dobře natočené a dost dobře jsem se u toho bavil. Děj je celkem jednoduchý a předvídatelný, ale to tolik nevadí. Líbilo se mi i využití herních mechanik. Celé je to o Royovi, který se každé ráno probudí a musí bojovat o svůj život. Parta zabijáků se ho snaží zabít a on po každé smrti znovu ožije. Postupně se naučí v tom chodit a zvykne si na tyto mechaniky. Přizpůsobí se situaci a začne nad vším vyzrávat a vyzrávat. Nic ale není tak jednoduché a v sázce je osud celého světa. Musí tedy skloubit záchranu světa, syna i své ex ženy. Najdeme tu spoustu skvělých herců, jako jsou Mel Gibson, Naomi Watts, Michelle Yeoh nebo Ken Jeong. Frank Grillo je tu v perfektní formě a všem nakopává prdel. "Tohle je za Židy!" :D ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý aj keď neoriginálny nápad, ktorý mal našliapnuté na kvalitný akčný film s možno nejakým zaujímavým rozuzlením, možno nejakým prekvapením. Každopádne vzbudí zvedavosť. Nakoniec moje očakávania boli splnené na poli humoru, dostal som ho viac než som očakával. Celá tá suchá vtipnosť vlastne vo mne zmazala potrebu vidieť nejaký silný film s hlbšou myšlienkou, on ju vlastne ani neponúkne a rozuzlenie je fádne. Ide o zabudnuteľnú oddychovku, v ktorej veľké mená sú len ťahákom na plagáte, inak nemajú veľkú možnosť presadiť sa. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„To, čo som považoval za akt agresie, bol napokon v skutočnosti čin lásky.“ Ak máte radi akčné filmy a časovú slučku s ustavične sa opakujúcim jedným dňom (teda nie tradičné time travel á la Návrat do budúcnosti, ale filmy Na Hromnice o deň viac, Na hrane zajtrajška alebo Všetko najhoršie 1 + 2), je Boss Level určený práve vám. Mňa nijak extra nestrhol, ale objektívne musím uznať, že je to dobré, hoci pridlhé žánrové remeslo s takým všelijakým Melom Gibsonom (ktorý tu má skôr väčšie cameo), povinnou dejovou vsuvkou o rodinných hodnotách a drsnou a nápaditou, ale negeniálnou akciou. Kladne vnímam Franka Grilla, ktorý s prehľadom zvláda akčné scény i dialógy a veľmi mu prajem, aby sa konečne stal hviezdou; zaslúži si to on a zaslúžime si to aj my. Zaujímavé je, že hoci Gibsona a Grilla od seba delí len 9 rokov, v realite vyzerajú ako otec a syn (prípadne dedko a neposlušný vnuk). ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (15)

  • Film se natáčel v Atlantě (Georgia, USA). (Yardak)
  • Přestože film byl dotočen už v roce 2018, dlouho čekal, než se mu podařilo najít distributora. Až na konci roku 2020 bylo oznámeno, že práva na film odkoupila streamovací služba Hulu. (JORDY)

Súvisiace novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (viac)

Reklama

Reklama