Reklama

Reklama

Roy Pulver (Frank Grillo), vyslúžilý príslušník Delta Force, uviazol v časovej slučke a vďaka mnohým predchádzajúcim slučkám smrti sa naučil prežiť deň. Každý deň sa zobudí o siedmej ráno, vyhne sa atentátnikovi vo svojom byte a útoku strelca vo vrtuľníku, potom unikne zo svojho bytu skôr, ako vybuchne. Počas dopoludnia sa mu podarí uniknúť mnohým vrahom, ale zistí, že nie je schopný prísť na to, ako prežiť útok atentátnika o 12:47. Znova sa prebudí vo svojom byte, na ktorý zaútočil atentátnik o 7:00 ráno. Deň pred tým, ako Roy vstúpil do slučky, ho jeho manželka Jemma (Naomi Watts), s ktorou už dlho nežije, požiada, aby ju navštívil v práci. Pracuje v spoločnosti Dynow Labs, ktorá vyrába zbraňové systémy. Chce, aby tam Roy absolvoval pracovný pohovor. Obaja sa dostanú do sporu kvôli Joeovi (Rio Grillo), ich synovi, ktorého Jemma presvedčila, že Roy je len rodinný priateľ. Keď šéf spoločnosti, plukovník Clive Ventor (Mel Gibson), objaví Roya v Jemminom laboratóriu, ako pracuje na prísne tajnom projekte, nechá ho vyviesť von, ale Jemme sa podarí získať vzorku Royových vlasov. V jednej z opakujúcich sa slučiek sa Roy pokúša zavolať Jemme, ale namiesto toho sa rozpráva s Ventorom, ktorý mu povie, že Jemma deň predtým zomrela pri nehode v laboratóriu. Roy je zdrvený, ale neverí, že by jeho žena mala nehodu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (432)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Vtipná, akčná a zábavná pocta hracím automatom konca 80. rokov. Tie chodievali cez letné obdobia mestami v kamiónoch, ktorých príves tvoril rad vedľa seba naukladaných hracích automatov (jeden automat bol vždy len na jednu hru). V podlhovastom kovovom prívese s drevenou dlážkou sa vždy tlačila kopa deciek. Opakovane zažívali nezabudnuteľné dobrodružstvá pri zostreľovaní vesmírnych hajzlov Space Invaders, či pri pojedaní bodiek labyrintom Pacman. Hra končila likvidáciou hráčovej postavičky na obrazovke. Vhodenie temne žltého kovového žetónu s nápisom Bally v hodnote 2 Kčs ale zaručovalo návrat do dobrodružstva. Od počiatku. Cieľom bolo pokoriť hru, dostať sa do levelu, za ktorým už nenasledovalo nič ťažšie. Potom mohlo nastať počítačové odkliatie a odchod za inými dobrodružstvami mladosti. Málokomu sa to podarilo, ostávala skupina mládežníckych okukovačov, dúfajúcich v nemožné. Príjemné pozerať po rokoch film, kde sa hrdina snaží o čosi veľmi podobné. 70%. ()

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Boss Level je dostatečně zábavný a humorem nabitý akčňák o časové smyčce, ale po letošním osvěžujícím Palm Springs je to na tenhle subžánr už trochu málo. Chybělo mi tam víc prostoru pro Mela Gibsona, prakticky si přijde odříkat jeden typicky záporácký monolog a poté už se v příběhu jen sem tam mihne. Žádný epický „boss fight“ se ve finále nekoná. Když se začnou rolovat závěrečné titulky, čekáte, že se stopnou a přijde ještě nějaká finální scéna. Ale ona nepřijde. Nakonec je vlastně highlightem filmu sbližování hlavního hrdiny se synem, ale většinu zbylého, včetně těch komicky rozmanitých minibossů, nejspíš pár dnů po zhlédnutí zapomenete. Decentně zábavné, ale ne tak dobré, jako to mohlo a mělo být. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

3/4 filmu som mal pocit, že sledujem ako niekto hrá videohru, ktorej dej je mixom filmov Groundhog Day a Crank. Proste taká akčná volovina v ktorej hlavný hrdina znova a znova bojuje proti obrovskému množstvu vrahov, ktorí ho chcú z nejakého dôvodu zabiť. No a keďže je vlastne nesmrteľný a zakaždým keď ho dostanú tak sa dej resetuje, tak vo filme príliš nefunguje napätie. Vynaliezavosť a kvalita akcie je priamoúmerná nízkemu rozpočtu. Nie to zlé, ale zároveň nič extra, čo by obstálo samo o sebe bez poriadneho deja. Nakoniec to do seba všetko pekne zaklapne. Ale ani pointa nie je nijak extra originálna a je celkom predvídateľná. Hlavný hrdina nie je žiadny génius a divák je neraz napred pred ním. Najviac ma paradoxne bavila posledná štvrtina v ktorej ustúpi akcia a konečne sa začnú riešiť rodinné vzťahy u hlavného hrdinu. Tu konečne začali fungovať emócie a mne začalo záležať na tom jak to dopadne. Len vďaka tejto časti nakoniec dávam aj štvrtú hviezdičku a len kvôli nej si film niekedy pustím znova. P.S: tie najväčšie hviezdy tu sú prakticky len ojeb na plagát a po Willisovsky si svoju úlohu poctivo odsedia v pár scénach. Našťastie Frank Grillo to vynahradzuje naplno a je neskutočné, čo vo svojom veku predvádza a jaký je namakaný. 7/10. ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Snímek Boss Level sice nadchne epickým rozjezdem kde se pořád něco děje, čímž nás provází trefné prupovídky Franka Grilla, nicméně postupem času začne být čím dál tím více zjevná scenáristická bezradnost, která vyústí v podivné monology Mela Gibsona a přitroublé rozuzlení. Ve finále tedy dostaneme zábavnou akční jednohubku s osobitou videoherní stylizací, které ale ke konci začne trestuhodně docházet dech. A to je vzhledem k našlapanému začátku vážně velká škoda. (Netflix) „They have an army. All I have is time.” ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Nikdy jsem nežil dost dlouho, abych to zjistil." Jsem hravej týpek, takže pro blbiny s hrdinou zasukovaným v čase mám docela slabost. Navíc Roy je fakt sympaťák, kliďas i hláškař. Taky bych si chtěl jednou během snídaně ledabyle pohazovat s nájemným vrahem. Taky bych chtěl umět "rozchodit" meč zaseknutej v hlavě a umírat s Royovou vyrovnaností. Tohle všechno mě bavilo a těch rodinnejch hodnot tam zase nebylo tolik, abych pociťoval touhu rozsekat je katanou. A to, že ty časový smyčky nejsou ani trochu originální, mi vůbec nevadí, protože vytvořily solidní základ pro to, aby mě Roy dokázal pobavit. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (15)

  • Roy (Frank Grillo) pije v baru HKB Hong Kong Baijiu s obsahem alkoholu 43 %. Většina tohoto pití se prodá v rodné Číně. Vyrábí se v malých sériích v provincii Sichuan z 5 druhů obilovin a odesílá se do Itálie ke dvouletému zrání v sudech od koňaku. (DJMaroko)

Súvisiace novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (viac)

Reklama

Reklama