Reklama

Reklama

15:17 Paríž

  • Česko Paříž 15:17 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

21.augusta 2015 si celý svet v ohromení vydýchol, keď médiá ohlásili zmarený teroristický útok na vlak # 9364 smerujúci do Paríža. Za obdivuhodným hrdinským činom stála trojica mladých Američanov cestujúcich po Európe, ktorí premohli ťažko ozbrojeného Maročana pripraveného zabíjať... (Continental film)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (197)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Dokumentární look, který koresponduje s volbou obsadit do hlavních rolí skutečnou trojici hrdinů, působí sice zajímavě a byť se jedná o příběh bezesporu zajímavý, nejsem si úplně jistý, jestli bylo nutné o něm v takovéto podobě natočit celý film. I když jsou kluci celkem sympaťáci, jejich dětství je ohraná nuda, následná cesta po Evropě taky úplně neohromí, navíc to kazí občasné náboženské kydy, a to zásadní se odehraje až v posledních, i když nutno podotknout vcelku adrenalinových, 15 minutách. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Za mě obrovské zklamání! Čekala jsem vlnu emocí a napětí, ale nic z toho nepřišlo. Ve filmu si zahráli skuteční hrdinové útoku ve vlaku a nejsem si jistá jestli to byl pro film dobrý nápad, spíše mu to škodí. Z celého filmu jsem měla pocit, že Clint neměl při natáčení hlavní slovo, ale držel se toho, co mu říkali protagonisté hlavních rolí a to možná bylo špatně. Kdyby si Clint něco udělal podle sebe, bylo by to hned znát a třeba by byl snímek lepší, ale takhle je výsledek strašný. Nejhorší film od Eastwooda, jaký jsem viděla. ()

Reklama

drake31 

všetky recenzie používateľa

The 15:17 to Paris nie je až tak zlým filmom ako sa môže javiť z môjho hodnotenia. Úvod kde sme sa zoznamovali s detskými verziami našich hrdinských protagonistov bol fajn a nemal som pomerne veľa výhrad. Áno, chalaniská budú potrebovať viacej skúseností s herectvom, no prítomnosť tuctu známych hereckých tvári pomohla, a ja som sa cez to dokázal preniesť. Tréningová sekvencia bola taktiež fajn, no v momente ako sa naší hrdinovia vydali na road trip všetko šlo do kelu. Oceňujem gesto a myšlienku ponúknuť týmto pánom ukázať ako to bolo vo (filmovej) skutočnosti, no na druhú stranu, mnohokrát som sa cítil akoby som sledoval kultovú záležitosť The Room. Road trip sekcia filmu len zvýraznila ako títo páni nedokážu hrať (aj keď majú charizma), a čo je ešte horšie, scenár či réžia im taktiež nijako nepomohli zakryť tieto nedostatky. Rovnako počas tejto časti filmu, ma absolútne nezaujímalo čo sa vo filme deje, lebo koniec koncov, okrem pár slovných výmen, koniec filmu by nebol nijako ovplyvnený či nám ukázal niečo vďaka čomu by som sa k týmto postavám viacej upnul. Finálna sekvencia vo vlaku je dobre natočená, ale keďže neviem presné detaily ako to všetko prebiehalo, niektoré veci mi prišli extrémne podivné ... Chápem, že útočník bol znehybnený, adrenalín stále prúdi krvou, no vážne by niekto zobral tú AK-47 a šiel povedať ostatným, že je všetko v pohode, a kompletný cudzinec potom povedal "He's a good guy." potom ako ho poprosili o malú pomoc, ktorú by azda urobil každý, a až potom rozložil tú AK-47 na tie najmenšie a najnepoužitelnejšie súčiastky? Just sayin'. Tento film by som prijal omnoho lepšie keby to bol hodinový televízny film, takto mi je ťažké nebyť prílišne kritický. Od Clinta by som čakal viacej, i keď neviem čo by to viacej malo byť. ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Clint Eastwood asi viděl Eurotrip (2004), tak si řekl, že to natočí podle sebe. Vyškrtal z toho veškerej humor a nahradil ho takovym tim otravnym americkym patosem. A než se film vůbec nějak stačil rozjét, tak to zakončil scénou "mi scusi" ve vlaku. Věřim tomu, že třeba jako dokument s poloviční stopáží by to asi bylo zajímavý, ale tohle byla fakt ukrutná nuda. Jedna hvězda za posledních cca 15 minut. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

po všech těch ne zrovna kladných hodnoceních jsem se posledního Clintova kousku bál a jsem tak moc rád,že zbytečně.15:17 není žádným vrcholem kinematografie,ani žádným dalším United 93,ale pouze obyčejným filmem,který vypráví příběh tří obyčejných kluků,kteří nakonec byli ve správný čas na nesprávném místě.I když jsem tomu ze začátku úplně nevěřil,fakt,že se Eastwood ubral cestou kde se zaměřil na 3 hlavní postavy od dětství a nechal je během filmu dojít až k inkrimonované situaci filmu akonec pomohlo,stejně jako fakt,že hlavní role svěřil reálným postavám.Četl jsem že i za to byl hojně kritizován,ale všichni 3 zvládli svoje "role" s přehledem a pomohli tak k oné ve finále příjemné "obyčejnosti" a civilnosti filmu...70% ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (11)

  • Približne osem týždňov po útoku na vlak Thalys bol Spencer Stone bodnutý niekoľkokrát do zadnej časti Jamesom Tranom mimo centrálneho nočného klubu v Sacramente. Stone utrpel poškodenie pľúc, pečene a srdca a musel sa podrobiť núdzovej operácii. V roku 2017 bol Tran uznaný vinným z pokusu o vraždu a odsúdený na 9 rokov za mrežami. (WalterIK7)

Súvisiace novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama